Убийство в Пазарджик: Млад мъж е намушкан с нож заради момиче

OFFNews 30 септември 2023 в 14:31 4195 2

полиция

Снимка БГНЕС

МВР

Млад мъж е починал, след като е бил намушкан с нож в Пазарджик. Сигнал за случилото се е получен около 19:00 часа на 29 септември на 112, съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР Мирослав Стоянов, цитиран от БТА.

По първоначални данни на улица в областния град е станало спречкване между двама младежи заради момиче, при което единият е извадил нож и пробол другия.

Незабавно към мястото на инцидента са били насочени автопатрули на РУ-Пазарджик и линейка на „Спешна помощ“.

Пристигналите установили, че 21-годишният мъж от Пазарджик е в безпомощно състояние с прободни рани. Въпреки намесата на медицинския екип, на път към болницата пострадалият е починал.

Периметърът около местопрестъплението е блокиран, извършен е щателен оглед в присъствието на съдебен лекар. За случая незабавно е уведомена Окръжната прокуратура в Пазарджик, съобщиха от МВР.

Установена е самоличността на нападателя, който е 18-годишен жител на областния град. Той е напуснал местопроизшествието с лека кола и към момента се укрива.

Предприети са действия за неговото откриване и задържане. Работата по случая продължава, води се досъдебно производство под наблюдението на прокурор от Окръжната прокуратура.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

3251

2

динозавър

30.09 2023 в 23:30

Жалко за момичето. С един удар губи двама почитатели.

12021

1

bls

30.09 2023 в 16:33

По логиката на дебелите покрай случая със застреляния крадец, ся да не тръгнат да арестуват с насилие тоя убиец. Младо момче, на 18 - да му се помолят да се предаде. Нали е установен. Ще го помолят и той ще се предаде. Добро момче е сигурно ако питаме майка му - никога не е имал проблеми със закона.
 
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки