Светило в ин витрото е причинило катастрофа на "Тракия" под влияние на дрога и алкохол

OFFNews 19 юли 2017 в 18:16 42148 13

д-р Иван Сигридов

Един от известните специалисти по ин витро у нас е предизвикал катастрофата на АМ "Тракия" от неделя, докато е бил под влиянието на наркотици и алкохол, когато колата му праща "Бентли" в канавката.

Д-р Иван Сигридов е управлявал колата си - БМВ, с висока скорост по аварийната лента на магистралата в неделя. 40-годишният лекар застига и удря влизащо в паркинг "Бентли", управлявано от 31-годишен мъж от самоковското село Бели Искър. При удара бентлито се завърта и излита в отводнителна канавка. Водачът му за щастие не е пострадал.

Според "24 часа", д-р Сигридов е карал колата си дрогиран. След катастрофата Сигридов е откаран в болница в Стара Загора с фрактура на носа. Там му правят тестове за наркотици и алкохол. Оказват се положителни. Те са показали наличие на кокаин в кръвта на доктора, както и 0,79 промила алкохол.

По случая е образувано досъдебно производство. То е под наблюдението на Районната прокуратура в Чирпан. За сега обаче д-р Сигридов не е задържан, твърдият информационни сайтове.

Д-р Иван Сигридов е известен столичен акушер-гинеколог, който е помогнал на стотици жени да се сдобият с рожби. Възпитаник е на Медицински университет - София. Има преминали множество квалификационни курсове по света. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23293

8

Стефан

20.07 2017 в 10:14

ЦМС ли се казваше? На кратък номер, 2 000 лева без ДДС, или кашон епруветки.
Пращам витроепруветки, без пластмасови ментета, и машина за рязане на дипломи - горница.

23293

6

Стефан

20.07 2017 в 07:59

Лекар, казвате?
Той собствения си живот на шосето оставил на ракията и халюциногените, какво прави с чуждия живот?
Докато прави ин витро, сипва ли в епруветките от същото?