Стреляли по данъчния почти от упор

OFFNews 18 декември 2017 в 11:43 3279 0

Снимка БГНЕС

Простреляният тази сутрин в София данъчен служител е бил нападнат на метри от входа на детска градина в центъра на София. Той е бил прострелян почти от упор, вероятно от пистолет.

Пред БНР директорът на Столичната полиция старши комисар Ивайло Иванов съобщи, че 43-годишният Ивайло Стаменов Цветков е бил причакан от нападателите си на ул. "Дунав". Мъжът е нападнат, докато е бил в джипа си.

Полицията работи по абсолютно всички версии за стрелбата – от поръчково покушение до лични мотиви, обясниха още от Столичната дирекция на вътрешните работи. Проверява се и версията дали стрелбата не е свързана с разследване срещу двама колеги на Цветков. 

Самият Цветков все още не е разпитан, а състоянието му остава тежко. Той беше откаран във Военномедицинската академия със сериозна рана в лявата част между рамото и гърдите. Засегнати са и кръвоносни съдове, съобщиха от ВМА.

Районът на покушението остава отцепен от полицията. Очевидци разказаха, че са чули три изстрела. Сигналът е получен около 8.40 часа в СДВР.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови