Шофьор преби британски моторист заради забележка на пътя

OFFNews 30 април 2018 в 07:46 16693 6

Нагъл шофьор налетя на бой на британски моторист на кръстовище във Велико Търново, който единствен се осмелил да направи забележка на джигита на пътя. 

За поредната агресия съобщи в социалните мрежи Мария Йотова. 

"Не успях да снимам целия бой, защото бях сама и ме беше страх... Но въпросният човек изложи всички движещи се по ул. "Магистрална" на опасност, движейки се с превишена скорост... Накрая човекът, който се осмели да му направи забележка, беше пребит от него", пише Йотова.

"Този с джипа караше ужасно по "Магистрална", засече мен, една учебна кола и още много. Изпреварваше даже от вътрешната страна на платното и направи същото и с този човек с мотора(той се оказа англичанин), на светофара човекът от мотора слезе възмутен и започна да му вика... и тогава вече другия слезе от джипа и започна да го удря. Най-гадното беше, когато го свали на земята и го риташе", разказва младата жена.

Тя сподели, че всички мъже от колите и служителите от близката бензиностанция са останали безучастни. 

Полицията във Велико Търново се самосезирала за случая, агресивният шофьор е издирен и днес ще дава показания. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11568

5

PetarD

30.04 2018 в 19:38

IK, не си прав. Този син майчин ченгетата са го извикали на кафе, но ако някой обикновен човек се беше намесил, щеше да отнесе поне три присъди (за саморазправа, нарушаване на обществения ред и каквото се сетиш още), бой от мутри, тормоз над семейството и принудилно изселване.

12416

2

IBL IBL

30.04 2018 в 09:06

Тази сутрин вече трябваше да ни осведомявате колко наказание вече изтърпява тулупът и как му е отнета книжката и колата завинаги, вместо да го правите поредната медийна звезда. Ама, момент... забравих, че не сме нормална държава. Спорна седмица. :)
 
X

Да помогнем на украинските деца!