Шофьор на автобус 59: Ще те сваля ма, да знаеш (видео)

Последна промяна на 12 януари 2017 в 09:30 8342 5

Снимка Архив

Шофьор на автобус от градския транспорт в столицата не допуснал пътниците в автобуса при -17 градуса навън, докато не привърши закуската си, въпреки че закъснявал с разписанието. Когато хората възразили, започнал грубо да ги обижда.

За това сигнализира нашият читател Васил Николов, който е и председател на Инициативния комитет за подобряване на обществения транспорт във Владая и Княжево. 

Случката се разиграла на 11 януари. По разписание автобусът по линия 59 трябвло да тръгне от автостанция Княжево в 8,52 ч., когато навън беше е -17 градуса. Хората зъзнели на спирката и не били допуснати да изчакат тръгването вътре в автобуса. В това време шофьорът закусвал и потегли едва в 8,59 ч.0

След като започнали да недоволстват, пътниците получили и порция сутрешни обиди като "Ще те сваля ма, да знаеш", "Какво авиждаш ма?", "Ей, не ме предизвиквай!". "

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

1740

5

sawall

12.01 2017 в 18:16

Самотна точка и тористо: това няма никакво отношение към въпроса. 1) Щом закъснява, ще си яде баничката по-нататък или хапка по хапка на светофарите.

2) Той може да се разправя с идиоти по цял ден, но това не го оправдава, че нагрубява хората - само заради това е за уволнение! (На мен наскоро ми се накараха лекари тази зима, защото ги попитах какъв е ефектът на лекарството, което ми предписваха - кога съм завършил, какъв човек съм, какви сме такива всички в България, за това била така държавата - това, че са изнервени и с малко персонал не оправдава дебилщината.)

3) Това да не пускаш хората да изчакат в автобуса явно е някаква новост и при -17 градуса си е жив садизъм.

31721

4

Denis Rizanov

12.01 2017 в 11:30

Княжево открай време са с претенции за софийския "Бевърли хилс"... а киснат по спирките на градския транспорт. Нали до един са баровци? Градски транспорт на тях не им трябва.

1262

3

toristo

12.01 2017 в 11:06

И на шофьора не му е лесно, по цял ден трябва да се занимава с някакви кисели и незадоволени лелки.
Не го оставят на мира поне да закуси човека.

726

2

Самотна точка

12.01 2017 в 10:12

Негово право си е! Има си правилник, в който се казва, че пътниците не се допускат в автобусите до момента, в който не се осъществява пътуване по маршрута. Разбира се има и елементарна човечност, но пък ако ги беше допуснал в автобуса, може да бъде наказан за това. Може да бъде упрекван като човек, но като служител си изпълнява задълженията. Между другото има право да свали пътник за нарушаване на обществения ред.