Рокаджия, писал песни за БТР, е единият прострелян в Пампорово

OFFNews 14 февруари 2018 в 15:33 10764 0

Рокаджия, писал песни за БТР, е единият прострелян в Пампорово

Николина Попова и Антон Бояджийски са намерените жена и мъж с огнестрелни рани в автомобил снощи в Пампорово, съобщава "Дарик".

Сигналът за откритите две тела е подаден около 23.35 часа на 13 февруари. Според случайно преминаващи по пътя между Пампорово и Стойките в автомобила имало две тела - на мъж и жена.

Мъжът, който открил телата, забелязал спряна кола на пътя с пуснати габарити. Помислил си, че имат проблем, той като по това време валял обилен сняг. Спрял и отишъл да пита дали имат нужда от помощ, но през прозореца на автомобила видял окървавените тела. 

С три изстрела - два в гърдите и един в главата, е била убита жената, чието тяло беше открито снощи в автомобил в Пампорово. Мъжът до нея е умрял след един изстрел в главата, а в скута му е открит незаконно притежаван пистолет.

Антон Бояджийски е свирил в групата на Ицо Петроф "Татко Кристофър". Бандата е създадена през 1991 година и съществува няколко години. Бояджийски е бил популярен в рок средите с прякора Тони Ленгуидж. Преди няколко години БТР са купили от него правата за песента "Роден от прахта".

Вече е започнало досъдебно производство за умишлено убийство, обявиха на брифинг пред медиите шефът на полицията в Смолян старши комисар Николай Димов и зам. окръжният прокурор Недко Симов. Водещата версия е убийство и самоубийство.

41-годишната жена е застреляна с два куршума в гърдите и един в главата. Смъртта на мъжа, който е бил на 48 години, е настъпила след изстрел в главата. В скута му е открит незаконно притежаван пистолет "Макаров". 

Телата на двамата бяха открити в автомобил "Ауди ТТ" с пловдивска регистрация. 

Двамата са имали връзка и деца от предишни бракове. Жената работила в банков клон в Пампорово от два дни. Бояджийски малко след нея, за да се видят.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!