Работник обвини Яне Янев в побой и заплахи

OFFNews 07 юли 2017 в 08:35 3266 2

Работник обвини Яне Янев в побой и заплахи

Работник твърди, че е бил бит и заплашван от бившия съветник на премиера Борисов Яне Янев, показва репортаж на Нова тв. 

Разправата между двамата била заради пари, твърди Борислав. Той бил нает от Янев, който в момента е общински съветник в Сандански, за да окоси ливада. 18-годишният младеж твърди, че с Янев се разбрали да му плати и да го освободи. 

"Вика, вие утре в колко часа можете да се качите до горе? Аз му казах: Утре не мога да ти дойда, дай ми за днес парите и да се оправим. Той ми каза: Аз няма да те пусна да си ходиш, докато не се окоси цялата ливада", обясни младежът. 

Той твърди, че Янев се ядосал и извадил джобно ножче като казал: "Ти мен ли ще ме разиграваш. Искаш ли да те заколя? Тук никой няма да те намери" и замахна с ножчето", обяснява младежът, който показа скъсаната си фланелка, опръскана с кръв.

Борислав твърди също, че след като казал на Янев, че смята да си търси правата, бившият съветник на премиера по антикорупционните въпроси му заяви, че той лично е назначил началника на полицията в града и голяма част от следователите и полицаите. 

"Не съм го докосвал, моята сила е в словото. Това е една инсинуация. За голямо съжаление момчето е било употребило алкохол", обяснява на свой ред Янев.

Според него момчето само се е наранило и сега го набеждава. "Трима души са му казали да не влиза в автомобила, в който са лентите на косачките, защото може да стане някакъв проблем. Той се е противил и дори казал: "Аз съм Боби бирата, мога да изпия още един галон", разказва Янев.

Според него той се е наранил на една от режещите ленти, които били натоварени в автомобил.

Близък на пострадалото момче твърди, че това не е единичен случай и че имало и други пострадали от Янев хора. "Постоянно дерибейства", обясни той и попита как може да се купят 18 хил. дка за пасище. 

Отговорът на Янев: "Все едно аз да кажа че вие дерибействате в ЕС и САЩ и управлявате Земното кълбо".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

29217

2

Лопе де Вега

07.07 2017 в 15:28

Абе малкият да се радва, че е минал с една драскотина. Ами ако янето го беше нае...?

Поздрав!

10571

1

Hissarion

07.07 2017 в 11:46

Съществуването на Яне Янев е една инсинуация. Той всъщност е плод на болното ни колективно въображение, объркано от отровната лютеница и родило и други подобни халюцинации, които никой съзнателен човек не може да повярва, че са политици.
 
X

Подкастът на OFFNews