Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Пребитата за 200 лв. баба: Искаше да ме души със забрадката

OFFNews 16 септември 2015 в 08:20 7332 5

Възрастната жена от ивайловградското село Попско, която беше зверски пребита за 200 лева преди дни, е прикована към леглото си, а съселяните й живеят в страх.

Извършителят е 25-годишен пастир от същото село, който наскоро е излязъл от затвора. Бандитът вече е задържан, но още не му е повдигнато обвинение, съобщи бТВ. 

80-годишната Енке Ангелова е пребита брутално от 25-годишния Милен Мустафов, израснал в същото село. Жената живее на края на селото и дори и да вика няма кой да я чуе. Зверството приключва, когато баба Енке му дава всичките си спестявания - 200 лева.

След нападението съседите се редуват да дежурят край леглото на баба Енке И всички се страхуват, че това може да им се случи и на тях. Според местните това е петият или шестият случай на кражби и побоища.

Баба Енке разказа, че бандитът тръгнал да я души със забрадката й. "Той се ядоса, като почнах да плача и да му се моля. И накрая ми взе забрадката и каза, че ще ми затвори устата с нея. Като отидох в другата стая и му дадох парите, се успокои и си замина", плаче жената. 

"Да не му е простено. Той тук е роден и израсъл, защо, защо така стана?!", пита се възрастната жена. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!