Пребиха с бухалки кандидат-общинския съветник, "наръгал" октопод

OFFNews - Бургас Последна промяна на 15 януари 2016 в 10:48 9631 18

Снимка zadkulisite.com

Журналистът и кандидатът за общински съветник от Поморие Стоян Тончев е бил нападнат и бит снощи от няколко мъже. Тончев се е прибирал от свои приятели в дома си около 22:30 ч. По негови думи – на разстояние, което се изминава за пет минути, на ул. „Солна“. Нападателите изкарали бухалки и ножове. Видял е единия от побойниците си, но не го познава.

Попитал ги защо го бият, а те му отговорили „До кога смяташ да пишеш?“. В сайта си zadkulisite.com, Стоян Тончев атакува основно работата на местната администрация и на кмета на Поморие Иван Алексиев. Смята, че именно работата му е причина за нанесения бой. Уточнява, че не е писал от доста време, така че нападението е било подготвено.

Нещо, което е засегнало някой много. Според мен е някой властимащ. Пиша за неща, от които не съм доволен. Увеличението на данъците, изплащането на суми над договореното. Нормално е аз да не съм удобен. Най-страшното е, че това, което става с мен, то ще служи и за пред другите журналисти, да внимават какво правят. Това е в държавата на мутрите – мутренското управление. Това е България. И сме управлявани от треторазрядни, прости мутри“, казва Тончев.

Той е настанен в МБАЛ – Бургас, с комоцио, счупен нос, изкривена челюст и травми по главата. Предстои да му се направи скенер, за да се прецени дали ще се оперира.

Стоян Тончев стана популярен по време на предизборната кампания за местен вот през есента. На афишите си за кандидат за общински съветник в Поморие, той бе изобразен как промушва октопод с меч.

От полицията уточняват, че се извършват всички процесуално - следствени действия. Пострадалият се разпитва от служители на МВР.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

18.01 2016 в 09:58

А не е ли възможно? Браво Стояне, успя да заблудиш всички!
Дано хванат извършителите, защото знам, че и за причините лъжеш.

16.01 2016 в 22:22

Сега сигурно ще кажете, че и той си го е търсил...

16.01 2016 в 17:02

Като видях името на статията, първоначално си помислих, че е от nenovinite.

16.01 2016 в 00:29

ТОВА Е НЯКАКВА ИЗМАМА. Стоян не е журналист, лъжеше че е такъв. от скоро пише сайт, но на доста ниско графоманско ниво. Всеки, който си прави сайт и блог ли става автоматично журналист, проверявате ли преди автоматично като папагали да пишеъте информацията, която ТОЙ ви е пратил. Един и същи текст до всички медии сам е пратил. И вие пишете без да мислите. преди да се самопроизведе в журналист - безработен и хотелиерски истории. посочете поне една медия, в която е работел, като го пишете журналист, стига глупости вече. В профила си пише, че черпа му е изпочупен – ако е така, не трябва ли да е в кома, в безсъснаие, или поне в интензивното лекарите да се борят за него? вместо това той пише до медии, пише статуси във Фейусбук и си прави селфита и си прави колажи. и никой от вас не си задава въпроси.
Освен това в сайта си не е писал поне от 1-2 месеца, защо ще го питат ти докога ще пишеш? Журналисти в различни медии всеки ден пишат сериозни и изобличаващи неща и не ги бият, той бил най-опасният, глуспоти. може за друго да са го били.

15.01 2016 в 16:06

Изводът е - не ядосвайте Радан.

15.01 2016 в 14:55

На нас ни трябва{ Правосъдие в мрака } това ще оправи България. Както във филма

15.01 2016 в 13:51

СТАБИЛНА и тотална мутрофикация.
Логично следствие на сегашният Управляващ.

15.01 2016 в 12:52

Иван Алексиев е от ГЕРБ, така че очаквайте, АКО намерят кои са го пребили, да получат присъди за лека телесна повреда.

15.01 2016 в 12:46

Защо не е използвал меча от плаката да се защити?


...
Всеки ден малумия в любимата ни родина, започвам да се чудя дали някога ще видя нещо хубаво да се е случило?
Политиците са се превърнали в живи дяволи гледащи как да откраднат всичко, хората в вечно мрънкащи неудачници и те гледащи как да откраднат всичко. По улиците вечно намръщени физиономии...

Преди няколко дни един си изтърва портфейла без да разбере, видях го взех портфейла настигнах го да му го дам и познайте.
Като го настигнах първата реакция беше "кво искаш бе?", дадох му портфейла казах му че го е изтървал 10 метра по назад, а оня даже и благодаря не каза, грабна си портфейла заобиколи ме като, че ли съм стълб посредата на тротоара и си замина...

Хора разберете промяната може да стане само започвайки от обикновенния човек. Оттам трябва да се тръгне иначе нищо няма да се промени.

15.01 2016 в 12:22

Държава НЯМА! Има едни смучещи мекотели, които тънат във власт и пари, другото вече е пълна анархия и всеки прави каквото си иска, защото знае, че няма да бъде разкрит или ако не дай си Боже го намерят, ще получи шест месеца условно... Най-многобройната полиция на глава от населението в Европа, осма в света и въпреки това всеки ден стават такива неща навсякъде, а кой знае за колко случаи дори не чуваме. Това не е нормално! После ревете за 20 заплати и всичко безплатно! Няма полиция, няма съдебна система, няма правителство, а една тиква, която казва на всички какво да правят и се меси навсякъде. Пак казвам, това НЕ Е държава!