Пожар в детски лагер в Кранево

OFFNews Последна промяна на 16 август 2014 в 09:53 4632 4

Снимка Нова телевизия

Пожар в детски лагер в Кранево

Пожар е избухнал в Международния детски лагер в Кранево, съобщи Нова телевизия.

Пожарът е избухнал около 19 часа вчера. На мястото са пристигнали огнеборци, които обаче не успели да се справят с огъня веднага, тъй като пожарът се разраснал много бързо.

Голяма част от сградата е унищожена. За щастие, няма пострадали.

В момента, когато е избухнал пожарът в сградата е имало деца, но те са били изведени невредими.

Все още не е ясно каква е причината за пожара, но според свидетели причината е хвърлена цигара върху картони, които са се намирали зад сградата.

За около един час токът в района е бил спрян.

Пожарните екипи останаха до сградата и през нощта, тъй като тя продължила да тлее и да се разпалва.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

16.08 2014 в 11:12

Обаче после даскала по физическо видял че даскалицата по пеене ги пуснала без да ги бие, и поискал тя да му пусне, за да не каже на мъжа и, който бил заместник директор по идеологическата работа. Член на ГЕРБ от 1933-та, истински ариец, характер - нордически, предан на Партията ...
Имаше още някви заклинания, ама съм ги забравил.
И тъкмо всичко да се намести, готвачката се разплямпала пред класната им, която членувала в ръ-бъ отпреди екатерина михайлова, която пък имала тежки отношения с надежда неински - бившамихайлова, поради което двете решили да станат професионално фригидни.
В следващата серия: Цецка цачева научава че е незаконен син на Кончита от Перник, и решава да се самоубие изнасилвайки бързия влак за Мездра. Внезапно наводнение на Мусала обърква плановете на дон цецо вашингтонски. Боко решава да стане плешив и тиквест.
Останете с нас, веднага след рекламите!

16.08 2014 в 10:58

Жалко, че са били изведени невредими.
Тези лагери се населяват от малки, нагли, мърляви руски деца, които, щом пристигнат в България започват да се държат като бейове (точно като по-възрастните противни руснаци).
Ще ги видите по улицата след като се стъмни да купуват цигари и да дърпат с хъс - проява на пубертетско мъжкарство. Жалко за нашето Черноморие и за българите там, които са докарани до такава мизерия, че единственият им изход е да слугуват на тези гадове.

16.08 2014 в 10:39

Неее,
Групичка деца от лагера пушели зад сградата. Леличка ги видяла, но се успокоила: аа, вие само пушите, не се е..те, нали, пушете си.
Така изгорял Международният детски лагер в Кранево.

16.08 2014 в 10:09

Какво неясно има? Путин е бомбардирал децата. С 280 бели камаза. Които са се шмугнали през дупка в оградата.