Потрошиха автомобила на пловдивския кмет

OFFNews 16 февруари 2016 в 09:39 5424 9

Колата на кмета на Пловдив Иван Тотев е осъмнала с потрошени стъкла. МВР, че сигналът за инцидента е постъпил в 8.33 часа. 

Джипът Ауди Q7 бил паркиран на метри от сградата на общината. Тотев оставял колата си там от съображение за сигурност, тъй като преди няколко седмици спортната кола на съпругата му бе подпалена на двора на къщата им на улица "Богомил", припомня в. "24 часа".

По първоначална информация по колата е хвърлен камък. Служител на общинската полиция е успял да задържи извършителя - пловдивчанин на 31 години. Самоличността му не се оповестява, а към момента остават неясни и мотивите за проявата. Мъжът е заснет от охранителните камери на общинската администрация. В момента се установява дали той има предишни криминални прояви.

Кметът Иван Тотев вече е дал показания във Второ районно управление на полицията. По случая вече работи Районна прокуратура - Пловдив.

“Доколкото първоначално чувам, мъжът не е бил доволен от управлението на държавата“, каза кметът.

Областният управител Здравко Димитров каза, че инцидентът е неприятен, както и че това не е цивилизован начин за отношение между хората. Той очаква бързо органите да се произнесат за случая от тази сутрин.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!