Потрoшиха автомобила на кореспондента на OFFNews в Каварна

OFFNews 12 март 2016 в 13:16 8007 7

Снимка OFFNEWS

Разбитият автомобил на кореспондента ни Димитър Генчев

Вандали потрошиха личния автомобил на кореспондента на OFFNews в Каварна Димитър Генчев миналата нощ. От колата не е откраднато нищо, разбито e задното стъкло.

По думите на Митко Генчев това е напълно демонстративно и с наказателна цел, защото не е откраднато нищо. Полицията също го разбрала.

„Няма как това да е на лична основа. Аз и съпругата ми живеем в Каварна едва от 3 месеца. Познаваме само комшиите и още няколко човека тук. Не ходим по кръчми. С никого не сме се карали. Няколко пъти получавах вербални заплахи за това, което пиша", коментира Генчев.

Наскоро беше принуден да подаде оставка общински съветник от БСП, заловен да кара пиян. Аз ли съм виновен!? Имаше го и в бюлетина на МВР! Аз ли съм виновен, че уважаемата кметица и до ден днешен обещава рок в Каварна, а води Веско Маринов!? Пак аз ли съм виновен, че благодарение на публикация в OFFNews беше поправен единственият светофар в града, който цял месец преди това не работеше!? Да кажат от Общината защо в национален ефир нарекоха рокаджиите катунари – има го черно на бяло, коментира Генчев.

В Каварна до момента не е имало посегателство върху журналисти, коментира пред OFFNews бившият кмет на Каварна Цонко Цонев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови