Пореден грабеж в София: Маскиран с пистолет обра денонощен магазин

OFFNews 13 февруари 2020 в 08:51 5444 1

Нов въоръжен грабеж в София, този път в магазин. Маскиран мъж с пистолет е влязъл в денонощен магазин в столичния квартал "Изток," заплашил персонала и е взел оборота. След това е избягал, съобщи БНР.

Полицията го издирва.

Не се съобщава колко пари са били откраднати.

В сряда маскиран мъж заплаши с пистолет персонала на банков клон в търговски център на булевард "Цар Борис III" в столицата и успя да открадне 11 000 лева, а в понеделник също имаше банков обир - на бул. "Мадрид" в София, при който нападателят задигна около 15 000 лева.

По неофициална информация има задържан от полицията за единия от банковите обири. 

Двама маскирани и въоръжени мъже нападнаха касов център във Враца снощи и го ограбиха. Единият от нападателите отворил вратата и с нож в ръка поискал да му дадат парите. Другият останал да пази навън. Прибрали парите в найлонов плик и избягали в неизвестна посока. 

„В 19.13 часа нахлуват двама маскирани, заплашват едната касиерка с нож и искат парите. 3988 лв липсват от касата. 4 охранителни камери са ги заснели”, разкри собственикът на офиса Ивайло Иванов по Нова тв днес. „Касиерките са инструктирани, ако се случи такова нещо, да пазят здравето си и живота си, допълни той. 

    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови
    X

    Богословът доц. д-р Константин Нушев в студиото на OFFNews