Пореден грабеж в София: Маскиран с пистолет обра денонощен магазин

OFFNews 13 февруари 2020 в 08:51 5408 1

Нов въоръжен грабеж в София, този път в магазин. Маскиран мъж с пистолет е влязъл в денонощен магазин в столичния квартал "Изток," заплашил персонала и е взел оборота. След това е избягал, съобщи БНР.

Полицията го издирва.

Не се съобщава колко пари са били откраднати.

В сряда маскиран мъж заплаши с пистолет персонала на банков клон в търговски център на булевард "Цар Борис III" в столицата и успя да открадне 11 000 лева, а в понеделник също имаше банков обир - на бул. "Мадрид" в София, при който нападателят задигна около 15 000 лева.

По неофициална информация има задържан от полицията за единия от банковите обири. 

Двама маскирани и въоръжени мъже нападнаха касов център във Враца снощи и го ограбиха. Единият от нападателите отворил вратата и с нож в ръка поискал да му дадат парите. Другият останал да пази навън. Прибрали парите в найлонов плик и избягали в неизвестна посока. 

„В 19.13 часа нахлуват двама маскирани, заплашват едната касиерка с нож и искат парите. 3988 лв липсват от касата. 4 охранителни камери са ги заснели”, разкри собственикът на офиса Ивайло Иванов по Нова тв днес. „Касиерките са инструктирани, ако се случи такова нещо, да пазят здравето си и живота си, допълни той. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

4000

1

Johny

13.02 2020 в 12:19

Абе ние да не сме се върнали в мрачните времена от 90-те години?! Какво се случва в тази уж модерна, европейска държава?