Полицията затвори Слънчев бряг заради стрелба с газов пистолет

OFFNews 19 август 2016 в 13:16 7122 2

Стрелба разтърси полицията в Слънчев бряг рано тази сутрин. Две компании са се скарали в района на хотел "Кокиче" в края на града и по време на спора един от замесените е стрелял с газов пистолет.

Сигналът е получен около 6.20 часа в полицията, като веднага е последвало бързо затваряне на входно-изходните артерии от комплекса.

Установено е, че мъж е стрелял с газовия си пистолет срещу джип с пловдивска регистрация след възникнал спор, чийто причини все още се уточняват.

При инцидента няма пострадали. В полицейското управление са задържани петима участници в спора, сред които и стрелецът.

След стрелбата една от колите потегля посока Варна, но е спряна от полицията - в нея се намират двама арменци, единият от които пребивава за постоянно в Пловдив. В колата е намерен и газовият пистолет, с който е стреляно. 

Задържани са и другите участници в инцидента – 20 годишно момиче от Бургас и още три момчета на 20 години от Димитровград - всички работещи на различни търговски обекти в Слънчев бряг.

При последвалите процесуално-следствени действия е извършено претърсване в квартирата, ползвана от димитровградчаните, като са намерени и иззети няколко плика с канабис.

След престрелката срещу Митьо Очите в Слънчев бряг, полицията там е на крак.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!