Полицията разследва "хулигански подбуди" при нападението на Иво Никодимов

OFFNews 25 юли 2017 в 21:43 3012 1

Снимка БГНЕС

Младен Маринов

Полицията разследва необоснована агресия и хулигански подбуди при нападението на журналиста от БНТ Иво Никодимов, обяви главният секретар на МВР гл. комисар Младен Маринов. 

Целият ресурс на Столичната дирекция на вътрешните работи е ангажиран с изясняването на случая около нападението на журналиста. В момента е заграден по-голям периметър на мястото, на което е станал инцидентът, търсят се следи и улики, за да се открият извършителите, посочи той.

"Няма данни да е получавал предварителни заплахи, а и той самият не свързва нападението със своята работа като журналист и не се сеща за някакъв конфликт, който да доведе до такава хулиганска проява. Всичко сочи, че агресията е непредизвикана, нямаме данни да е с цел грабеж. Работим по основната версия – хулигански подбуди и необоснована агресия", каза Младенов.

По думите му на този етап няма данни за връзка между нападението над Никодимов и нападението над двете жени нотариуси вчера. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

8695

1

дърт комуняга

26.07 2017 в 09:53

Хулигански подбуди?! Как ли пък не - джурналистчето е явен гей, който маниерничи и се пъчи на екрана. Явно става въпрос за нежен романс. Жалко за момчето, разбира се, ама пък за няколко дена ще се отървем да гледаме грозната му гола тиква и малките пръстчета, които чупи на екрана. И да слушаме лигавия му глас.
 
X

Да помогнем на украинските деца!