Полицията проверява случая с мутрите, блокирали заведение

OFFNews 24 април 2018 в 12:25 11464 2

Полицията проверява сигнал, подаден след спор за паркиране в района на крайпътно заведение на околовръстния път на Велико Търново.

Това съобщиха от МВР. Става дума за случая, за който разказа Иво Мирчев, познат от инициативата "Гласувай без граници". Органите на реда са установени са автомобилите, които са с варненска регистрация, собствениците и ползвателите им. Служители от областните дирекции на МВР във Велико Търново и Варна работят активно по цялостното изясняване на случая.

Самият Мирчев съобщи преди малко в профила си във Фейсбук, че се му се обадили от МВР, за да пусна официална жалба по случая, който е от вчера.

"Аз обаче мисля, че първо МВР дължат отговор - защо излъгаха, че нямат данни за постъпило мое обаждане на тел. 112? Очевидно някой в МВР е очаквал този случай да се потули като обяви, че никой не е звънял на 112. Някой не е очаквал, че смартфонът ми автоматично е записал разговора със служителя на спешния телефон, на който се чува двукратното потвърждаване на постъпването на сигнала. МВР дължи отговор тук!", написа още Мирчев. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови