Петорното убийство стана шесторно - откриха трупа на Кети Кюхова

OFFNews 03 януари 2018 в 10:42 32245 1

Нов труп са открили разлседващите полицаи в Нови Искър, където в Новогодишната нощ бе извършено жестоко петорно убийство. Предполага се, че трупът е на издирвата за престъплението Кети Николова Кюхова, съобщава БНР. От МВР към момента не потвърждават информацията.

Петима души - автомонтьорът Неделчо Юнаков, 18-годишният му син Георги, доведената дъщеря на Неделчо - 16-годишната Нанси и приятелят ѝ - 20-годишният Боби, както и тъщата на Юнаков - майка на издирваната Кети Кюхова, бяха простреляни в дома им в Нови Искър.

Според "Клуб З" тялото на Кети Кюхова е открито в кладенец. Автомобилът БМВ, който се търсеше от полицията, също е открит в близост до къщата на престъплението.

44-годишната Кюхова е имала връзка с бивш затворник преди да заживее със сегашния си мъж Неделчо Юнаков, който е една от жертвите в "къщата на ужасите".

По информация на главния прокурор Сотир Цацаров и петте жертви са намерени убити с по един изстрел с малокалибрено оръжие, което не е намерено на местопрестъплението.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23293

2

Стефан

03.01 2018 в 16:08

Не знам на какво казват "малокалибрено оръжие", но ако някой е свършил това с флоберов пистолет, или даже пушка, то той е от любимите ученици на Дявола, не по-малко.
 
X

Да помогнем на украинските деца!