Петимата задържани за мелето в Созопол са криминално проявени

OFFNews 24 юли 2017 в 09:05 9394 4

Петимата задържани за мелето в Созопол са криминално проявени

И петимата задържани за мелето във фолк-клуб "Бикини" в Созопол са криминално проявени. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в Бургас. 

От полицията съобщават за инцидента от 23 юли. Тогава в Районното управление - Созопол е получено съобщение за инцидент, при който след сбиване пострадали 35-годишен мъж от Благоевград, 36-годишен мъж от Созопол, 18-годишен младеж от Бургас и 20-годишен от Плевен. 

Потърпевшите заявили, че са бити от група от около десетина мъже.

Веднага са предприети заградителни мероприятия са спрени и задържани петима мъжа - 38-годишният Г.Д., 27-годишният Д.Х., 32-годишният К.А., 30-годишният П.Р. и 27-годишният Г.Н. Всички те са от Бургас и са криминално проявени.

Бургазлиите са отведени в Районно управление – Созопол. По случая е образувано досъдебно производство.

Според непотвърдена информация наказателният отряд е ръководен от Георги Джендов, Димитър Харалампиев - Рочата и Янчо, които са сочени за близки на Митьо Очите. Джендов е сочен за т.нар. лейтенанти – ръководител на група за специални поръчки. Рочата се свързва с наркоразпространението в Бургас, той има и няколко други подобни прояви, свързани с побой.

Според очевидци мъжете нахлули в заведението, въоръжени с мачете и електрошокове. Недоволството им било провокирано от това, че не били допуснати в заведението. Още с влизането си те се скарали с охраната, защото не искали да плащат вход и да бъдат претърсвани за оръжие.

„Имаше жени, чужди туристи... Въобще нямаше никакво размишляване, че може да има жертви...”, разказа управителят на заведението Христо Бардуков.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

7281

4

Чалгомраззз

25.07 2017 в 11:59

Бикините фолк-клубовете и морето сериозно вредят на вашето здраве

12007

1

Хараламби

24.07 2017 в 09:20

Ц-ц-ц, аз пък си мислех, че от местния клуб по шахмат са били тези ЕнтЕлигенти, пък то някакви мутри....