Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Петима загинаха след челен удар, майка с две деца сред жертвите (обновена)

OFFNews 25 декември 2017 в 13:05 14094 0

Снимка bulnews.bg

Пет са жертвите на тежката катастрофа между врачанските села Борован и Девене, която стана преди обяд. По-рано бе съобщено, че четирима душа са загинали на място при пътния инцидент, а двама пострадали са откарани към болница. Единият от ранените е издъхнал, съобщи БНР.

Катастрофата е станала в 11,40 часа на пътя между врачанските села Борован и Девене. По неустановени към момента причини на прав участък в сухото и топло време лек автомобил „Пежо” се завъртял странично на шосето. В този момент насреща идвал „Фолксваген Поло” и двете коли се сблъскали челно. От жестокия удар френският автомобил се преобърнал в канавка, съобщава bulnews.bg. 

На място са починали пътничка във „Фолксваген”-а и трима души от „Пежо”-то. Шофьорите на двете коли са откарани с линейки в болницата във Враца в много тежко състояние. 

В „Поло”-то пътували мъж и жена от Козлодуй, които с приятели в още една кола отивали на гости в Девене за празника. 

В „Пежо”-то пък пътувало семейство – мъж, жена и двете им деца момиче и момче от Девене, които отивали към Борован. Екипи на „Гражданска защита”, полиция и пожарна вадили близо 30 мин. хората изпод смачканите ламарини. Майката и двете деца обаче са загинали. Бащата е изваден последен от колата, имал пулс, но също е в тежко състояние и е откаран в болница.

Движението и в двете посоки е напълно преустановено и вероятно през следващите часове ще остане така.

Извършва се оглед на мястото на произшествието, образувано е досъдебно производство.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!