Откриха нов труп близо до Пасарел (обновена)

OFFNews 08 май 2015 в 21:06 9599 1

Полицията е открила нов труп край село Долни Пасарел, в същия район, където в куфар беше открито тялото на 5-годишния Никита Леонтиев.

Тялото е в напреднал стадий на разлагане и затова за момента не може да се установи дали става въпрос за жена или мъж, съобщи Нова телевизия.

Разследващите открили трупа, след като се върнали в района, където беше намерен малкия Никита, за да събират още доказателства.

За момента от столичната полиция не потвърждават дали има връзка между двата случая. Все още не е ясно и дали става дума за убийстви или за нещастен случай.

По-рано днес стана ясно, че убиецът на момченцето е руснакът Герман Костин. Това беше потвърдено от ДНК материал, открит о кърпата, с която е било увито детето.

Според разследващите Костин е уловен и от камери, заснели как се придвижва към мястото на престъплението. Руснакът е бил засечен и по мобилния му телефон.

Случаят с убитото дете е свързан и с убийството на жена, чийто труп беше открит край Приморско. Оказа се, че убитата жена – Ана, е майка на Никита.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови