Quantcast

Откриха мъртъв човек в палестинското посолство

OFFNews Последна промяна на 26 февруари 2016 в 09:52 7464 2

Сигнал за починал човек след упражнено върху него насилие е подаден от дипломат от палестинското посолство в София. От прокуратурата съобщиха, че на място е изпратен екип от прокурори и следователи, които разследват случая. 

"Получен е сигнал от дипломатически представител от Посолството на Държавата Палестина в България за починало лице, в резултат на упражнено насилие, на територията на посолството. На място е изпратен екип от прокурори и следователи, както и съдебни медици", се казва в съобщение на прокуратурата.

Тази сутрин посланикът на посолството е дал разрешение и е предоставил достъп на разследващия екип до района на посолството за извършване на необходимите действия по разследването.

В момента се извършва оглед на местопроизшествие.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

27.02 2016 в 00:18

...това което аз предполагам е следното: Отрепката е опитал да се скрие в гнойника "дипл. мисия" на т. нар. "Държава" Палестина. От там са му отказали от страх. Той обаче им е казал, че ако го дадат на Израелците - няма да си мълчи, а ще им разкаже това-онова вкл. и за палестински "дипломати" в София. След което, паластинските отпадъци са решили с еди куршум - два заека. Хем да се отърват от потенциална заплаха, хем да изреват че израелците са го очистили. Ако Израел искаше да го очисти нямаше да иска официално екстрадиция. Щеше да свърши работата тихо и без излишен шум.

27.02 2016 в 00:09

...защото сега всички бравурни дюнерчета, подлучени ала "Луков" тиквички и всякакви ислямофашисти са се прибрали рано и тихо, и тихо пръцкат и си серат в гащичките и скришом поглеждат през пердето някой да не каже "БАУ!!!" А на баш изявените фашизоиди и иcлямски говна им преливат лайна по спешност, че са се осрали от страх до припадък!