Quantcast

Ненормален шофьор с опасни изпреварвания на пътя (видео)

OFFNews Последна промяна на 08 април 2016 в 11:08 11534 17

Видеорегистратор засне потенциален убиец по родните пътища.

На кадрите се вижда как автомобил Фолксваген "Пасат" с регистрационен номер Р 5866 ВР, прави няколко изключително опасни изпреварвания.

При първото опасният шофьор се разминава на косъм с автомобил в насрещното, а при второто изпреварване едва не се удря челно.

Видеото е заснето на Пламен Пенчев, който го е споделил във Фейсбук профила си.

Според потребители на мрежата видеото е от пътя за русенското село Николово преди разклона за "Дунарит".

Видео:

Потенциален убиец на пътя !---Целта на това споделяне не е да се събират лайкове, а да достигне до максимално много хо...

Posted by Пламен Пенчев on Wednesday, 6 April 2016
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11.04 2016 в 21:12

toristo Пътя Русе-Бяла се използва не само от русенски коли, а от всякакви, включително и като националност. Все пак той води към и от Дунав мост. Та изключително тъпо е да обобщиш, че видиш ли всички катастрофи станали на него са само между, или заради "русенски рейсъри"! Напротив, в повечето случаи причините са шофьори на чуди камиони! Една от последните катастрофи пък на този път беше между двама нигерийски граждани в софийски Шкода и Алфа Ромео. Ставали са и заради румънци, освен колите от цяла българия. Та не пиши глупости!

10.04 2016 в 16:09

да го питат от полицията какъв вид дейност развива с какво се занимава от къде има пари като не работи по цял ден и виси на космос на гарата

10.04 2016 в 16:06

въпросният с пасата е един циганин, или турчин, или и двете не знам от едно село е човека занимава се с иманярски истории и виси доста често на космос на гарата може да го видите тоя пасат там през ден ДА ГО ЕВА В ЦИГАНИНА ПРОСТ !!!

10.04 2016 в 16:03

въпросният с пасата е един циганин, или турчин, или и двете не знам от едно село е човека занимава се с иманярски истории и виси доста често на космос на гарата може да го видите тоя пасат там през ден ДА ГО ЕВА В ЦИГАНИНА ПРОСТ !!!

08.04 2016 в 16:59

Типичен русенски рейсър... после защо пътя Русе-Баля имало толкова катастрофи. Нормално с тези тарамбуки зад волана.

08.04 2016 в 15:05

С промяна на закона и процедурата всичко може да се улесни и да се направи така, че да става за 5 мин.

Онлайн система, в която да се регистрираш и да качваш видеата - няма свидетели, няма призовки, няма нищо. За какво ти е свидетел като всичко се вижда на клипа (като камера на КАТ те снима да не викат някой за свидетел). Ще кажат, че може да е фалшифициран - айде това да могат да го правят 0.001% от населението и едва ли е без пари.

08.04 2016 в 12:54

Аз не мога да разбера какъв е проблемът тези видеозаписи да се използват за възлагане на глоби?

Първо да ти добавя един "?" и после да ти отговоря.
Те и сега се признават. Но. Заснелият ги трябва да ги занесе на "оторизираните органи", да напише заявление, да подпише декларация, че е съгласен да го викат за свидетел в съда. И готово! Има присъда. Колко справедлива е тя отделно.
Разбираш ли?
Свидетел, ще получаваш призовки, ще те влачат в съда не един път. А в случая човекът е от Плевен и евентуално ще се явява на съд в Русе. Е кой е тоя луд дето доброволно ще си губи време, финанси и нерви за малоумници? Ти?
Отделно, че може като свидетел да попаднеш на екземпляри... като хирурга от Св. Анна.

08.04 2016 в 12:46

Селтак, и оня ли човечец дето му потрошиха таксито и главата, че се е движел по път с предимство, е карал като идиот? Както и да шофира някой, дори и като тоя гъз на видеото, саморазправата е същата свинщина като шофирането кат гъз, просто друг тип. Освен, явно, в дивото село, в което си се скатал. Най-добре си стой там и си задръж тъпите коментари за селските бекове в кръчмата. :D

08.04 2016 в 12:17

Аз не мога да разбера какъв е проблемът тези видеозаписи да се използват за възлагане на глоби

Я да го направят всеки да има право да изпраща тези записи с нарушенията и да се преглеждат от пътна полиция и те да казват - да/не и да определят размера на глобата (един човек може да преглежда стотици такива записи на ден)и после 50% от глобата за полицията и 50% за този който го е заснел.

Само за половин година всички ще си карат по правилата

08.04 2016 в 12:14

Имате грешка - Пасатът не е комби, а зомби. Да се отрази надлежно в протокола.