Неделчо и синът му убити в кухнята, телата им са пренесени в спалнята

Съсед твърди, че убита е открита и издирваната Кети Кюхова

OFFNews 03 януари 2018 в 08:47 17024 0

Неделчо и синът му убити в кухнята, телата им са пренесени в спалнята

Снимка bTV

Убитите в Нови Искър Неделчо Юнаков и синът му Георги са разстреляни в кухнята в дома им и след това пренесени в съседна стая, където е намерена и убита и тъщата на Неделчо.

Това разказа пред bTV свидетел, който присъства с полицаите на оглед, след като бил подаден сигнал, че семейството от няколко дни не отговаря на позвънявания.

Вчера стана ясно, че петима души - автомонтьорът Неделчо Юнаков, 18-годишният му син Георги, доведената дъщеря на Неделчо - 16-годишната Нанси и приятелят ѝ - 20-годишният Боби, както и тъщата на Юнаков - майка на издирваната Кети Кюхова, са открити простреляни в дома им в Нови Искър

Съседът на семейството, който присъствал на огледа, разказа, че полицаите открили в кухнята няколко гилзи, което показвало, че екзекуцията е извършена именно там. Телата на Неделчо и синът му били намерени на пода в съседната стая, където на кушетката мъртва лежала и майката на Кети.

Останалите тела са нанамерени на втория етаж на къщата, но засега не е ясно дали те са били убити в съня си или са били също в кухнята.

От пресцентъра на МВР съобщиха, че 44-годишната Кети Николова Кюхова все още се издирва.

Съседът разказа още, че самата Кети, която е обявена за издирване, е намерена наблизо в гората мъртва. Според него разследващите са открили и издирвания автомобил БВМ Х 5.

„Като влязохме за огледа на съдебните лекари, взеха ни като вещи лица, по едно време получихме информация от следователя, че джипът е намерен в гората в близост”, заяви мъжът пред Нова тв. По думите му жената била открита непосредствено до издирвания джип.

Все още не е открит и семейният джип БМВ Х5.

Това засега не се потвърждава от полицията.

По-рано днес стана ясно, че издирваната Кети Кюхова, която живеела на семейни начала с убития Неделчо, имала връзка с бивш затворник

Нито един от петимата убити в Нови Искър не е имал криминално минало. Предстои днес разследващите да започнат втори оглед на местопрестъплението.

Една от версиите, по които се работи, е че Кети Кюхова също е убита, но тялото й е отнесено от местопрестъплението.

Първоначално беше разпространена информация, че сред жертвите е и 12-годишно дете, което за момента не се потвърждава.

Застреляно е и куче порода немска овчарка, която вероятно е била собственост на Кети Кюхова.

Синът на Неделчо Георги е работил като сантиар в психиатрично заведение. Семейството отскоро се нанесло в Нови Искър и живеели в къщата, която купили преди близо година и половина. Семейството било кротко и не е имало проблеми с тях, разказват съседи.

Твърди се, че петимата са били видени за последно около 23:30 ч. на 31 декември.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!