Младежи зверски пребиха кон и се похвалиха с видео

OFFNews Последна промяна на 12 август 2015 в 13:17 9281 7

Младежи от Ловеч пребиха зверски кон с дървен прът, като отвратителното деяние е било записано на видео. 

На клипа се вижда как двамата садисти искрено се забавляват, докато снимат и налагат коня. 

Видеото от вчера се разпространява в социалните мрежи, а двамата насилници вече са изобличени и техните профили във Фейсбук са публикувани в различни групи и хора търсят кървава вендета. 

Според сайта "Наказателна бригада" момчетата, пребили коня, са Николай Колев и Иван "Кърът" Нановски. 

Николай Колев

Иван Кърът Нановски (човекът, който снима)

Клипът е публикуван във Фейсбук страницата на "Наказателна бригада" и за 12 часа вече има над 15 хил. гледания. Предупреждаваме, че видеото не е за хора със слаби нерви.

Заради зачестилите у нас жестоки посегателства върху животни това лято министърът на вътрешните работи Румяна Бъчварова направи първа стъпка към създаване на зоополиция.

Бъчварова е разпоредила да се създадат звена от полицаи, които да разследват престъпленията срещу животни.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

02.04 2016 в 23:09

До коментар No. Да смятам че е похвално хората да търсят кървава вендета, защото напоследък доста станаха хората дето бият, давят, влачат с колите си, малтретират животни просто защото няма какво друго да правят. И ако на поне един от тези насилници им се случи същото което те са причинили на животинка, смятам че всеки следващ би се замислил.

13.08 2015 в 12:08

Да разбирам ли, че сте много възмутени от видяното на видеото, но смятате, че е похвално, че "хора търсят кървава вендета", както и съществуването на сайт, като "Наказателна бригада"?

12.08 2015 в 19:28

Не ми се вярва да са имали щастливо детство.
За наказание да бъдат впрегнати и да теглят тежко натоварена каруца и да ги удрят с кол.
Драйфа ми се от хора, които по такъв начин "осмислят" празния си живот.

12.08 2015 в 14:53

Е като не са роми, да не би да не са цигани?

12.08 2015 в 14:20

Човекът,извършва или склонен да извърши невиждани в животинският свят,жестокости.Вклч.и спрямо себеподобни.След Концлагерите в Германия,СССР и др.,са правени много задълбочени проучвания,кои точно човешки индивиди,са извършвали нечовешки жестокости,как и защо се ражда садизмът.Профилирането на ФБР,също има редица научни публикации по такива случаи.
Най-страшното е,абсолютно заканомерно,че повечето от изродите,тормозещи и жестоко убиващи животни в детска възраст и/или като юноши,са 100% склонни,да извършат същото или още по-гротестно деяние,спрямо хора.

12.08 2015 в 13:54

Не ни трябва зоополиция, а редовата полиция да си върши работата. Сигурно ще има някакъв закон по който, при желание на ОРГАНИТЕ, да бъдат подведни под отговорност.
Аз съм против насърчаването на саморазправата и разпространяването на материали из интернет. Вече ми се е случвало името и профила ми във ФБ да бъдат свързани с чужда снимка. Не искам утре на улицата някой да ме "разпознае" като престъпник по някоя лоша фотография, разпространена без много мислене от истерични хора.
Задължително наказание за всеки, нараняващ животно! Наказание, па дори само условно, за всяка липса на самоконтрол на обществено място, от страна на пълнолетен индивид! Тези, които бият, също и трошат и мърсят. За огромно съжаление и... гласуват, и се размножават!

12.08 2015 в 13:42

Я да видим сега, ще има ли призиви за колективни наказания за всички от етноса на извършителите. Сигурно не. Защото не са роми.
 
X