Младеж от Лом загина от токов удар в банята си

OFFNews 05 декември 2017 в 11:01 2532 0

Младеж от Лом загина от токов удар в банята си

Снимка БГНЕС, архив

Младеж на 20 години от Лом е загинал вероятно от токов удар в банята на жилището, в което живее в Лом. Инцидентът е станал рано тази сутрин, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана.

Рано тази сутрин, около 4.15 часа, младежът влязъл да се изкъпе и от банята се чули силни викове. Живееща на същия адрес жена опитала да му помогне, но усетила, че от него я удря електрически ток.

Тя потърсила помощ и дошлите на място медици и полицаи установили, че ги удря ток при опит да помогнат на пострадалия. По-късно младежът бил вдигнат от пода и откаран в болницата в Лом, където лекарите констатирали смъртта му.

В банята и в целия дом на младежа бил направен щателен оглед от експерти на електрическа компания, полицаи и лекари и не бил открит нито един аварирал електрически уред, който би могъл да причини смъртта му.

Проверката показала единствено, че преди един ден около 1.30 през нощта екип на ломската пожарна е гасил запалил се комин на същия адрес. 

Тялото му е откарано за аутопсия в болница в Монтана. По случая е започнало разследване, предстоят още експертизи, обявиха от полицейската дирекция в Монтана.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Да помогнем на украинските деца!