Мъж преби приятелката си и я остави пред болницата в Бургас с опасност за живота

OFFNews 30 юни 2017 в 16:48 11594 2

Мъж преби приятелката си и я остави пред болницата в Бургас с опасност за живота

39-годишен криминално проявен мъж преби приятелката си и я остави пред болницата в Бургас.

От полицията в града съобщиха, че в четвъртък в 7.00 сутринта са получили сигнал за това, че жена е потърсила помощ в УМБАЛ - Бургас. Тя била в безпомощно състояние, трудно подвижна, във видимо неадекватно състояние и следи от побой. На регистратурата в болницата тя помолила за помощ. 

25-годишната жена от Плевен е насочена към Шокова зала, където ѝ е направена спешна операция, след което е оставена в реанимацията с опасност за живота.

Криминалисти веднага установили бияча - 39-годишен мъж от Харманли, който е криминално проявен и осъждан.Той и момичето се прибрали от Холандия на 15 юни, изкарали известно време в Харманли, после били в Равда и Китен. Мъжът е задържан, като по време на ареста е опитал да избяга, скачайки от терасата на хотелска стая от втория етаж. Мъжът е откаран в болница, където е установено, че има два счупени прешлена. 

По-късно пред полицаи той направил пълни самопризнания и обяснил, че системно пребивал приятелката си. На 29 юни след поредното посегателство лично я докарал и оставил пред бургаската болница, където пострадалата потърсила медицинска помощ.

Точните причини за побоя се изясняват, а на мъжа е повдигнато обвинение за опит за убийство. Той е задържан с прокурорско постановление за 72 часа. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

42249

1

Denis Rizanov

30.06 2017 в 18:28

Фнимателен бургаския батка бе! Загрижен. Оставил я пред входа на болницата... А можеше да я остави пред входа на Морската градина.
Това е. Бургаските батки - най-яките български батки по цялото земно кълбо!
Кой каквото и да приказва, точно заради тях Бургас печели на няколко пъти приза за "най-добър град" на Републиката!
Само Пловдив им се опира с тази "столица на културата"... но не са решили, не са тръгнали да борат и културата. Само стой и гледай!