Майка на две деца в неизвестност от 17 дни

OFFNews 11 април 2014 в 14:18 2790 2

Снимка Архив

48-годишната Стоянка Дудекова, майка на две деца от Карлово е в неизвестност вече 17 дни. Тя изчезнала внезапно на път за работа.

На 26 март Стоянка напуснала дома си малко след 04:00 ч. сутринта. Тя трябвало да измине около 400 метра от външната врата до автобусната спирка, където в 04:30 ч. трябвало да се качи на служебния автобус, съобщава bTV

Жената всяка сутрин в 07:00 ч се обаждала на 14-годишния си син, за да го попита дали е станал за училище. В този ден тя не се обадила.

„Решил да й се обади, за да й каже, че е станал. Но разбира, че телефонът й е изключен. Полицията е отишла в завода и са питали, но колегите й са казали, че въобще не е била на спирката", разказва сестрата на изчезналата - Станка Дудекова.

Последният човек, който вижда Стоянка Дудекова жива и здрава, е нейната приятелка Петя- 25 март вечерта тя и съпругът й гостуват в дома на изчезналата майка.

В нощта, преди да изчезне, 48-годишната жена не изглежда притеснена. „Беше много весела, както винаги. Бяхме добре посрещнати. Похвали се, че е взела първа заплата, доволна е", уточни Петя.

През ноември миналата година Стоянка се развежда със съпруга си, който е местен бизнесмен. На 14 април й предстояло дело. Бившият съпруг твърди, че не е виждал Стоянка от ноември миналата година.

48-годишната жена наскоро си намерила работа на смени, като заплатата й била около 400 лева. От полицията нямат версия за случилото се.

Жената е висока 165 см, нормално телосложение, късо подстригана черна коса, очи - кафяви. Била е облечена в тъмно зелено кожено яке, черен панталон, черни обувки с токче.

От полицията призовават всеки, които има информация за Стоянка Дудекова да се обади тел. 0335 93020 –РУП-Карлово или тел. 112.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!