Кола полетя в 100-метрова пропаст в Пирин, петима тежко пострадали

OFFNews 06 август 2017 в 08:05 7505 0

Снимка БГНЕС

Тежка катастрофа е станала тази нощ край хижа „Загаза“ в Пирин, петима души са тежко пострадали.

Трима от ранените са настанени в хирургията на болницата в Благоевград, друг е в реанимация, е петият мъж се придвижва от хижата към Кресна, съобщи Нова тв.  

Първите двама на 27 и 31 години, са приети в клиниката в 1 часа. Единият е със счупени ребра и пробит бял дроб, а вторият – с фрактура на черепа. В 4 ч. е постъпил 29-годишен мъж, чието състояние е най-тежко. Той е с множество фрактури в областта на главата, настанен е в отделението по реанимация, уточнява БГНЕС. Час по-късно в болницата е настанен и 26-годишен младеж с фрактура на крак и откъснато ухо, приет е в ортопедията. Петият пострадал е също на 29 години. Той е с множество порезни рани по цялото тяло, контузии и ще бъде приет в спешно отделение на МБАЛ.

Мъжете са пътували в автомобил, който е паднал в дере в трудно достъпен район. В спасителната акция са взели участие пожарна и две линейки от Сандански и Кресна. В района няма обхват на мобилните телефони и сигналът за инцидента е получен около два часа след като колата е  паднала в 100-метровата пропаст.

На всички пострадали се вземат кръвни проби за алкохол, тъй като все още не е ясно кой е шофирал. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!