Quantcast

Кола блъсна майка с детска количка на тротоар в София (снимки)

OFFNews Последна промяна на 23 февруари 2016 в 18:49 9654 7

Снимка OFFNews

Катастрофата на бул. "Бели Дунав".

Автомобил блъсна майка с детска количка на тротоар на ул. "Бели Дунав" в София, предаде репортер на OFFNews. 

Инцидентът е станал след верижна катастрофа между 4 автомобила. 

Автомобил е отнел предимство на друг при завой, последвал е сблъсък с други две коли, една от които е ударила жената и детето на тротоара.

Жената е получила охлузни рани по лицето. По първоначални данни детето не е пострадало. Жената и детето са откарани в "Пирогов".

Катастрофата блокира движението на трамваите по ул. "Бели Дунав" в София и затрудни движението за останалите автомобили.
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

25.02 2016 в 09:02

Джипа е виновен , но ще изкарат форд виновен , всичко може да стане да изгаснаха да пропусне някой джипа като е с предимство е длъжен да го пропусне или най малкото да намали

24.02 2016 в 16:49

Е там има пешеходна пътека точно преди кръстовището. Тоя с с джипа е Много виновен...

24.02 2016 в 11:12

Mного е важно кой е карал джипа и ще се търси ли истината от органите.
Сельо, що са праиш на улав?

24.02 2016 в 10:53

Да вярно е, че форда е отнел предимството на джипа, но на практика дали джипа не е най-големия виновник за случилото се? Още от спирката на трамвая джипа караше доста бързо!!! А спирачен път видяхте ли?!!! Освен това забелязахте ли, че водача на джипа напусна мястото на ПТПто и се върна след появата на втората патрулка. Около 30 мин. го нямаше, дали не е отишъл да пийне някое млекце?!!!

24.02 2016 в 09:55

"Колата,която отне предимството навлезе в кръстовището, когато нямаше коли"

... чие предимство е отнела след като по твоите думи е нямало коли?

24.02 2016 в 00:37

Аз съм шофьора на бмвто и мога да кажа че идьота с форда отне предимството на джипа и от там стана всичко

23.02 2016 в 21:29

Бях там. Колата,която отне предимството навлезе в кръстовището, когато нямаше коли. Джипа, който се движеше по булеварда и беше с предимство караше с прекалено висока скорост и дойде бързо. Освен това се заби в колата без изобщо да намали. Третата кола също навлизаше в кръстовището. Първата кола може да е пропуснала да види джипа, но и третата да го пропусне не е много вероятно. Просто при навлизането на двете коли в кръстовището джипа е бил доста далеч. А майката с детето бяха на тротоара. Спасиха ги колчетата. Освен това за да удари джипа колата с такава сила, че тя да удари още една кола толкова силно, че тя да бутне колчетата и да удари майката с бебето и още една кола, означава пе скоростта е била доста висока и не е имало никакъв опит за спиране.