Кървав побой в Галиче, охраната на Ценко Чоков преби човек

OFFNews 30 август 2017 в 09:35 5713 5

Снимка БНТ

Пореден кървав екшън във врачанското село Галиче се е разиграл вчера сутринта, съобщи БНТ. Местен жител е бил пребит от служител в охранителна фирма, която пази имотите на арестувания кмет Ценко Чоков. Една от версиите за инцидента е сплашване на свидетел по делото срещу Чоков, насрочено за началото на септември.

Емил Минков, земеделец, е бил нападнат пред дома на майка си в центъра на село Галиче, докато отивал на работа. Възрастната жена видяла през прозореца побоя, но понеже е трудно подвижна, не могла да се намеси. Нападателят, който е идентифициран, го удрял с метална тръба. Извършителят е 40-годишен и е от село Търнава. Задържан е за 24 часа.

Пострадалият Емил Минков е настанен в болницата в Плевен с фрактура на черепа и опасност за живота. Близките му твърдят, че причината за нападението е предстоящото дело срещу Ценко Чоков, по което Емил е свидетел. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10571

4

Hissarion

30.08 2017 в 16:43

Кой го пусна тоя човекоподобен феодал да вършее обратно на село? Как цял държавен апарат не може да се справи с един самовластен рецидивист, който държи в страх населено място? Къде е всесилният Бойко, не се ли интересува Джийзъс Иванов, защо не протестира Корнела?

11866

2

кумчо вълчо

30.08 2017 в 11:26

Бе я закривайте я тази държава най-накрая, няма смисъл от нея - осаноало е само територия!