Хванаха сериен крадец, обирал с лодка туристи в Крайморие

OFFNews 22 август 2023 в 12:19 3023 1

Полиция

Снимка Архив

Полиция

Сериен обирджия, откраднал пари, техника и други вещи на туристи в бургаския квартал "Крайморие", е бил заловен от полицията, а откранатите вещи върнати на собствениците, съобщи полицията в Бургас.

Извършителят е на 32 г. и е осъждан. Разказал, че стигал до "Крайморие" с лодка.

На 10 август т.г., през нощта, той обрал кемпер, докато собствениците спели в купето. Взел дамска чанта, мобилен телефон и портфейл. Час по-късно на северния плаж в "Крайморие" обрал лека кола на туристи от Полша и САЩ. Откраднал множество музикални инструменти, две радиостанции и куфарите с дрехи. Обирджията разбил стъкло на колата, докато собственикът спял в палатка.

На 14 август същият задържан обрал палатка до нос "Форос", отново в "Крайморие", както и паркиран до нея автомобил. Откраднал професионален марков фотоапарат и техника към него, още един фотоапарат и обектив, раница, епилатори, хамак, дрехи. Свалил и златно синджирче от врата на спяща в палатката жена.

Задържаният рецидивист направил пълни самопризнания по случаите. Привлечен е като обвиняем и му е взета постоянна мярка "задържане под стража".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12761

1

cepcem

22.08 2023 в 12:26

"...обрал лека кола на туристи от Полша и САЩ."

Aуу, голема грешка.
Ако има нещо, което да накара нашите служби да си свършат работата, то това е американското посолство. Рецидивистът затова е рецидивист, защото си е крал на воля и на никой не му дреме. Обаче, за лош късмет, да вземе да обере американци... хахахаа. А те, пък, как не ги обичат тия работи...
 
X

Мистерии в Хераклея Синтика