Quantcast

Граничарят, убил бебе: Пуснете ме, имам болен черен дроб

OFFNews Последна промяна на 14 септември 2014 в 14:26 9967 8

Снимка Румен Раканов/Булфото

Колата на граничния полицай, блъснала бебето

Граничният полицай, прегазил 11-месечно бебе в село Крушевец, поиска да го пуснат от ареста, защото има болен черен дроб.

„Съжалявам за това, което се случи, не е било умишлено. Не трябва да оставам в ареста, защото се налага да се грижа за семейството си“, заяви Костадин Стоянов, цитиран от „Труд“.

Стоянов обясни, че има увеличен черен дроб, заради което пиел лекарства. Той много рядко употребявал алкохол, но в нощта преди инцидента бил на рожден ден на колега в Малко Търново, където изпил 500 грама бяло вино.

Според прокурора Димо Маджаров обаче през 2004 г. Стоянов е хванат да шофира след употреба на алкохол, като има и няколко акта за каране с превишена скорост.

Съдът в Бургас взе решение Костадин Стоянов да остане в ареста.

На 11 септември сутринта 36-годишният Костадин Стоянов блъсна с личния си автомобил количка с дете на улица в село Крушевец, Бургаска област. От удара 11-месечната Красимира почина на място.

Тестът с дрегер веднага след инцидента показа 0,63 промила алкохол в кръвта, но се оказа, че колеги на граничния полицай са му купили кисело мляко, за да изтрезнее по-бързо.

Кръвната проба е показала 0,3 промила, но тя е взета два часа след инцидента. Пробата от урината пък е показала 0,43 промила.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

15.09 2014 в 10:22

Сега ще почне да се разболява сериозно, ще го пуснат да се лекува, ще вади купища медицински, че е на умиране. И така с години, ще го осъдят условно и пазителят на границата ще продължи да безчинства. Да живее справедливата и навременна съдебна система.

14.09 2014 в 21:46

В полицията май всички постъпват заради ПРИВИЛЕГИИ!! ГОДИНИ СЛУШАМЕ ЗА НИСКИТЕ ИМ ЗАПЛАТИ, НО ДУМА НЕ СЕ СПОМЕНАВА ЗА РАЗМЕРА ИМ - НАД 1000 ЛЕВА, РАННОТО ПЕНСИОНИРАНЕ, 20 ЗАПЛАТИ ПРИ ПЕНСИОНИРАНЕ, ОСИГУРОВКИТЕ, КОИТО ПЛАЩА ДЪРЖАВАТА, ЗА НЕСАНКЦИОНИРАНЕТО ИМ ЗА ПРОИЗШЕСТВИЯ ДА НЕ ГОВОРИМ!!! И ДА Е ЧУЛ НЯКОЙ, ЧЕ ПО СВЕТА АКО ГИ УЛИЧАТ В КОРУПЦИЯ ГУБЯТ ГОЛЕМИТЕ СИ ПЕНСИИ И ПРИВИЛЕГИИТЕ, А ТУК ВСИЧКО ИМ Е ПОЗВОЛЕНО???
вИЖДАМЕ ГИ ВСЕКИ ДЕН - РАЗДЪРПАНИ, ПУШЕЩИ ПО УЛИЦИТЕ С ЧАШКИ КАФЕ, БЕЗ ФУРАЖКИ -ПЪЛНА ПАРОДИЯ НА ХОРА, КОИТО ТРЯБВА ДА ВДЪХВАТ РЕСПЕКТ КЪМ ЗАКОНА!!! А за този - просто трябва да се приложат НАЙ- СТРОГИ МЕРКИ, ТОЧНО ЗАЩОТО Е СЛУЖИТЕЛ НА ЗАКОНА!!! ТЪКМО КАТО ПОЛЕЖИ БЕЗ АЛКОХОЛ ЩЕ СИ ИЗЛЕКУВА ЧЕРНИЯ ДРОБ!!! НЕЩАСТЕН ПИЯНИЦА- УБИЕЦ!!!

14.09 2014 в 19:20

Изглежда нереалистично този човек да си въобразява, че щом като не било нарочно, то това намалява вината му или е достатъчно, за да не излежи полагаемото му се наказание. Законът предвижда между 3 и 10 години, като аз категорично смятам, че при този конкретно случй е уместен единствено максималният предвиден срок за лишаване от свобода. Само това остана, да "не остава в ареста"... самият факт, че човек в такова положение може дори само да си помисли, че съществуват причини, поради които "да не остава в ареста" е гнусен, срамен и позорен. Какво остава не само да си го помисли, но и да изрече подобно нещо. За това вече няма думи. Нещастник.

14.09 2014 в 19:19

Откога черния дроб се лекува с алкохол?

14.09 2014 в 17:44

Дръж се мъжки, п**ко, е правилната дума за тази утрепка! НЕ било нарочно?! И това трябва да ни успокоява ли? Кой нарочно би блъснал бебе! И какви са тези оправдания? Защо пи кисело мляко бе, баламурник? Понеси си последствията като мъж, иначе полицаите сте много курназ като говорите с граждани, толквоа сте надменни, самодоволни и арогантни, все едно сте хванали Господ за шлифера, а сега гсе оправдаваш като малка женичка.Бял ден да не видиш, тъпак!

14.09 2014 в 16:41

А, да, разклатено здраве и примерен съпруг. Какво беше следващото - трудно детство, тежък пубертет, отговорен колега и образцов съсед.

14.09 2014 в 15:49

От пиене ли е болен черния ти дроб ушев?Научи се ,че като си ушев, колегите ще те пускат и ще си караш пиян а? Боклук!