Quantcast

Гинеколог от Шумен гърмя по деца с пушка

OFFNews Последна промяна на 15 януари 2016 в 16:54 7178 11

Полицията в Шумен разследва инцидент, при който лекар е стрелял по деца с пушка.

В 21.41 часа снощи е подаден сигнал, че мъж е стрелял с пушка по малолетни деца в района на Математическата гимназия, съобщиха от ОД на МВР - Шумен. За изясняване на случая на ул. “Кирил и Методий” е пратен полицейски екип. Децата показали на униформените служители мястото, където по техни думи мъжът е стрелял с пушка.

Самоличността на мъжа е изяснена. Той е на 54 години, а по информация на "Дарик", това д-р Румен Радев, акушер-гинеколог от шуменската многопрофилна болница. Той е дал показания, в които обяснил, че е хвърлил пиратка, защото под прозореца му децата вдигали шум като ритали кофа за боклук. 

Жената, която е подала сигнала в полицията, е отказала да даде писмени показания. Днес инспектор от Детска педагогическа стая ще разпита децата. На място е извършен оглед. Работата по образуваната проверка продължава. Материалите по случая ще бъдат докладвани на компетентната прокуратура.

Пред Дарик децата разказаха, че всичко се е случило, когато се прибирали от тренировка по карате в сградата на гимназията. 10-годишният Калоян Марчев разказа, че едно от по-големите момчета ритнало контейнер за смет, след което от тераса на третия етаж на блок на ул. „Кирил и Методий" се показал мъж, който насочил пушка към тях.

„Каза: "Вие ще вдигате ли още гюрултия?" и зареди пушката, а ние побягнахме", разказа Васил Чепишев, който също е на 10 години. Той каза още, че се е чул и изстрел, първоначално оръжието е било насочено към децата, но изстрела е бил насочен нагоре, във въздуха. Децата казаха, че много са се уплашили при звука от стрелбата.

„Никога не съм си представяла, че мога да си видя детето в такова състояние, цяла нощ трепери и е в шок", разказа Надежда Стоянова - майка на Калоян, която днес също даде показания в полицията.

По информация на Дарик д-р Радев е ловец и има законно притежавано ловно оръжие. По непотвърдена информация в дома му са открити общо три пушки.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

16.01 2016 в 12:18

Да се "застрелят" родителите, които търсейки справедливост при органите на реда, обслужват болезнената си родителска малоценност. Не си възпитавате децата! И не изпълнявате отговорностите си! Първо ги научете на ред, честност и дисциплина, а после хуквайте да търсят справедливост за тях.
Къде сте си пуснали 10-годишните деца да се разхождат в 10 часа вечерта сами – та ви сте самите за съд! Ако докторът не ги беше заплашил със сигнален изстрел, някой друг щеше да ви ги върне на решето. Като Ш-в-е-й-ц-а-р-с-к-о с-и-р-е-н-е.

16.01 2016 в 07:04

Не са виновни келеметата, родителите са виновни. Сега всички са мамини, татини и бабини келешчета.

Плюете по доктора, но никой не се поставя на негово място! Какво е търпял този човек, че да стигне до такава постъпка.

То стига да чуеш "каратистчета" и картинката е ясна.

Сега майките, половината на които сигурно той им е помогнал да изсерат гаменчетата си, ще пропищят в клюкарника, колко лош човек е той...

15.01 2016 в 20:56

Лекаре, баш тоя може с право да мрази докторите:)) В острото отделение пациентите май не им харесват персонала по принцип:))

15.01 2016 в 20:10

Да, списването на такива истории не е особено обективно. Представяте ли си на какво е бил подложен този господин със сериозна професия, за да се стигне дотук? Допускам, че малките вандали може и да си измислят какво са видяли в тъмното. Вероятно става въпрос за системен битов тормоз. Онези, с 20 те заплати, не се отзовават, за да въдворят ред и нормален, интелигентен човек 'изтрясква'. И защо се споменава, че е лекар? Само се търси сензация. Това изобщо не е важно в случая. Утре може да е архитект!

15.01 2016 в 19:39

С оглед ситуацията г-н гинекологът вече трябва да е награден с калашник.

15.01 2016 в 19:35

Ако е истина,значи БЛС трябва да му вземе правата-недопустимо е.
02,от злоба да не си глътнеш езика мръсен!?И да допреш до"пасмината"?Тя е на това положение не по свое желание,вервай ми.А най-ужасно мразя квалификации по адрес на цяло съсловие.Характерно е за тъпите,прости лумпени,като теб сестро.

15.01 2016 в 18:48

Абе не знам за лекаря, обаче че родителите са тотално изтрещели и произвеждат не деца, а гаменчета е медицински факт.

15.01 2016 в 18:15

Брей, мъжът на д-р Радева, бил много страшен.
Сигурно защото не пие вода от чушмата.

15.01 2016 в 17:59

Стрелял с крясъци:
- Връщайте се там откъдето сте дошли!!!!

:D

15.01 2016 в 17:48

Мафията с бели престилки е откачила окончателно.
---------
Дълго време бях защитник на лекарите (просто спомените ми за тях бяха от по-далечно време), след като ми се наложи да ползвам услугите на здравеопазването ни направо бях ужасен да какво ниво е деградирала тази пасмина, буквално узверяла срещу хора в критично състояние които са дошли за помощ.
----------
Бакали в бели престилки....време е да бъдат здраво подгонени, малко им е че циганята здраво ги млатят.