Quantcast

Експерт: Петорното убийство не може да е дело на жена

OFFNews Последна промяна на 03 януари 2018 в 09:37 8959 2

„При всички положения, жена не може да извърши подобно престъпление. Напълно възможно е някъде да открият тялото ѝ”, заяви бившият секретар на МВР Николай Радулов в сутрешния блок на бТВ.

Вчера в къща в Нови Искър бяха открити телата на петима души, всички от едно семейство. По-късно от МВР обявиха 44-годишната Кети Кюхова за издирване.

Според неофициална информация от съседи на жертвите в Нови Искър жената също е намерена през нощта убита с изстрел в главата. МВР отрича тази информация.

„Очевидно е, че убийството е предварително замислено и добре изпълнено”, коментира Радулов.

Според него престъплението е от битов характер, но е извършено от опитен стрелец.

„Извършителят на убийството внимателно е сметнал всичко. Това не прилича на почерка на една жена”, допълни Радулов.

По думите му кучето, което също е било застреляно, е било убито още преди да бъде извършено престъплението, за да не се разлае.

„Извършителят трябва да е хладнокръвен. Това говори за замисъл и решение”, допълни Радулов.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

22092

2

Стефан

04.01 2018 в 03:30

А изобщо казано - може да е жена.
Когато разрешиха на сръбските командоси да се оправят с "Алеята на снайперистите" в Сараево, там намериха предишния олимпийски отбор по стрелба за жени на Румъния. Нито един мъж.
През Първата Чеченска война, руснаците се видяха принудени да съберат ловци от Севера, за да се оправят с чеченските снайперисти. 90% се оказаха жени, бивши биатлонистки.

22092

1

Стефан

04.01 2018 в 02:50

Бе, някога и аз свирех в един джаз, и можехме нещо. Ма тоя верно не е случаен човек, това изобщо не всеки го може. Чисто тактически, даже да не е било с по един изстрел.
Ако е бил сам - или е тежък профи, или луд. Може и таен луд и таен гений, ма то все същото.
Същата странна история, като оня в Швеция. Остров - не остров, ама в гора с храсти да успееш да застреляш 80 души, колкото и да са невъоръжени овци ...