Дете е с опасност за живота след катастрофа до Свиленград

При тестване на водача на автомобила е отчетена положителна проба на метаамфетамин

OFFNews 19 април 2023 в 10:46 1294 0

полиция

Снимка МВР

Патрул

Дете е с опасност за живота след катастрофа до Свиленград, съобщи Регионалният пресцентър на МВР в Хасково. Сигнал за инцидента е получен вчера в 14:40 часа, съобщи БТА.

Лек автомобил, шофиран от 32-годишен мъж, се е движил по пътя от Любимец за Свиленград, когато се блъснал в мантинела. От удара са пострадали пътниците в колата. Синът на водача - момченце на 5 г., е настанен за лечение в пловдивска болница в тежко състояние.

В колата са пътували още три жени на 20 г., 22 г. и 24 г. и мъж на 35 г. Без опасност за живота в хасковската болница са настанени две от момичетата.

При тестване на водача на автомобила е отчетена положителна проба на метаамфетамин. Той е задържан е до 24 часа по образуваното досъдебно производство.

Последното тежко пътнотранспортно произшествие с участието на деца в региона бе на втори декември 2022 г. Тогава на пътя Димитровград - село Добрич при сблъсък на два автомобила загинаха майка и 15-годишната ѝ дъщеря, а другото ѝ дете на 5 години бе прието в пловдивска болница с опасност за живота.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови