Член на МГЕРБ загина при зверска катастрофа край Ловеч

OFFNews 08 август 2023 в 16:20 30407 6

Христо Николов

Снимка Фейсбук на МГЕРБ

Христо Николов

Христо Николов от младежката организация на ГЕРБ в Ловеч е сред загиналите при зверска катастрофа край града миналата нощ. 

При тежък пътен инцидент снощи е загинал нашият скъп приятел и колега Христо Николов от МГЕРБ Ловеч. Няма място за думи, само неизмерима печал. МГЕРБ изказва най- искрени съболезнования на семейството, съобщиха от младежката организация на партията на Бойко Борисов. 

Още не мога да повярвам. Почивай в мир, Ице! Никога няма да те забравим!, написа бившият министър на МРРБ Николай Нанков, който е водач на листата на ГЕРБ в региона, във фейсбук

За катастрофата с трима загинали и двама пострадали на пътя Ловеч - Плевен съобщи Окръжната прокуратура, която ръководи разследване по досъдебно производство във връзка с катастрофата. 

По първоначални данни на 7 август около 23,56 ч. на път II-35 Ловеч-Плевен (при км 35+700 в района на бензиностанция „Шел“) при мокра пътна настилка и на дясна крива лек автомобил "Ауди", пътуващ в посока към Ловеч, с водач 22-годишен мъж от Ловеч е навлязъл в лентата за насрещно движение, където е последвал удар в движещия се в посока от Ловеч към Плевен лек автомобил "Фиат", управляван от 32-годишен мъж от Плевен.

В резултат на произшествието на място са починали водачът на „Фиат“-а и двама пътници от „Ауди“-то - мъж на 32 години и жена на 21 години. Водачът на лекия автомобил „Ауди“ и 20-годишна пътничка от същото превозно средство са настанени в болница в тежко състояние. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12315

6

denislav

09.08 2023 в 18:36

Ето го завоя:
https://goo.gl/maps/n2rQdAxSa9X6VYWFA

Не е нищо особено, ако, повтарям ако, караш с главата си, а не с гъза си и не си вярваш, че като имаш 200 коня под тоя гъз и си голям политик, дето "полицайчетата" не смеят да го барнат, също няма да посмеят да те барнат и центробежните сили.

Сигурно са си повЕрвали, че МГЕРБ може да промени и физиката, а пък ако случайно не успее, ще звъннат на Бойко и той вече ше я оправи.

Жалко за невинния човек в другата кола. Трябваше там да има бетоновоз. С пълен миксер.

И както в повечто такива случаи, за съжаление, идиота с хубавата кола остава жив.

Сега би трябвало да бъде съден до дупка за три предумишлени убийства и нанасяне на тежка телесна повреда на оживялото момиче.

8769

5

flatko

09.08 2023 в 09:36

Гьорче, от статията хич не се разбира кой в коя кола е бил. Аз оставам с впечатлението, че ако той е бил в Аудито, не е бил той шофьора. Но май trabajo е прав.

7925

2

Trabajo

08.08 2023 в 23:00

значи едни младежи-герб, в мощна скъпа лимузина, са карали в насрещното и са убили един човек?

баси престъпниците, честно.
че и двама от тях са оцеляли.

8769

1

flatko

08.08 2023 в 17:46

Дългогодишният хаос по пътищата, създаван от ГЕРБ, сега взема в жертва децата им. Жалко за загиналите, и дано поне сега им просветне на МВР, че тази анархия вреди и на тях.
 
X

Мистерии в Хераклея Синтика