Бандити нападат за втори път възрастна жена

OFFNews 08 юни 2016 в 09:20 2664 4

84-годишна жена е била душена от крадци в село Павел, бандитите са взели нейната и на сина й пенсии. 

Възрастната жена познава нападателите си, които нахлуват в дома й за втори път, разказа леля Ангелина пред бТВ.

„Аз ги познах като влизат, единият дойде, хвана ме за врата и рамото и ме извъртя", споделя жената. Мъжът и казал, че синът й е паднал на пътя, откаран е с линейка до Търново и иска пари. 

На помощ на баба Ангелина се притичва нейният съсед, който чува виковете й. Той вижда и нападателите, които успяват да избягат.

„Извършителите са младежи, познати на полицията и са задържани”, заяви главен инспектор Марин Маринов. Въпреки бързите действия на полицията, възрастните хора в с. Павел са изплашени. 

  Най-важното
  Всички новини
  Най-четени Най-нови
  За писането на коментар е необходима регистрация.
  Моля, регистрирайте се от TУК!
  Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

  21668

  3

  Руслан

  08.06 2016 в 10:58

  Нищо де бабето трябва да е спокойно. Нали Бъчварова отчете, че хванали резача на спирачките на халилуята мартинката. След като исе обадил лично.
  Е не може полицията всичко да върши.

  15256

  2

  mendi

  08.06 2016 в 10:19

  И от кога това е новина? Това е ежедневие.
  По малките села си е съвсем в реда на нещата "ловците и събирачите" да обикалят по къщите ежемесечно, най често по това време защото пенсиите ги дават сега. Та минават си събирачите и си събират, кото не желае да си предаде парите доброволно бива насърчаван чрез удари и ритници.
  Никой не закача събирачите защото този начин за изкарване на прехраната им е културна особеност, освен това пенсионерите не получават много съответно не може да се открадне достатъчно от тях за да бъде значимо престъпление та полицията, прокуратурата и съда не си губят времето да се занимават с такива маловажни работи. И не на последни място - винаги събирачите са "неизвестни извършители".
   
  X

  Ивелин Михайлов: Запознах се с Николай Марков 3 месеца преди изборите