Quantcast

Американски шофьор прегази български студент и избяга

OFFNews Последна промяна на 27 август 2014 в 11:31 12540 7

Снимка freeimages.com

Американец беше арестуван, след като блъснал с колата си 21-годишен български студент и напуснал местопроизшествието, предаде местен телевизионен канал, съобщи Нова телевизия.

Асен Захариев бил студент на обменни начала. Той е вървял на север по магистрала 12, край Корола, когато е бил блъснат в понеделник през нощта. Тялото му е открито на следващата сутрин от шофьор, разнасящ вестници.

Във вторник сутринта извършителят, 37-годишният Питър Томас Люк-младши, се предал на властите, след като разбрал, че е имало инцидент, при който шофьорът е напуснал местопроизшествието.

Той твърди, че е избягал от местопроизшествието, защото мислел, че е блъснал елен. В момента Люк-младши е обвинен и се намира в затвора. Той може да бъде пуснат под гаранция от 20 хиляди долара.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

28.08 2014 в 19:25

Към TOFF и всички тринадесет души харесали коментара му. Вие изобщо били ли сте в Корола? Знаете ли,че няма магистрала, а "необикновен" двулентов път, който е единственото нещо, което свързва вилните зони...един единствен път, който няма тротоар или велоалея, а само две тънки ивици от двете страни на платното, където се движи всеки пешеходец или колоездач? Знаете ли, че няма нито една улична лампа с изключение на тези в началото на всеки сектор обозначаваш вилна зона? Прибирали ли сте се с фенерчета в пълния мрак в 11-12 часа през нощта по този единствен път, който води дома Ви? Като не сте наясно, по-добре не пишете такива коментари...не сте били там, не знаете как е! Дано къритъкския окръг се събуди и направи нещо по въпроса веднъж завинаги, защото на този полуоствов има по около двайсет и повече смъртни случая всяка година, на същата тази "магистрала". Мир на праха ти, Асене!

27.08 2014 в 14:30

Реалист, не си никак реалист. Русофобите за които говориш никъде не са споменавали името русия но щом ти го свързваш с случаят на пияния руснак с родината му, значи има защо! И докато лошия американец отива и сам се предава на полицията, добрия руснак е толкова пиян че след катастрофата е заспал спокойно на волана а след това в продължение на една година още два пъти беше залавян да шофира пиян (естествено без никакви последствия за него). Това вече наистина говори за възпитанието на хора израстнали в добрата русия и другите от лошата Америка. И кара хората да стават русофоби до дъното на душата си!!!

27.08 2014 в 13:53

Шшш, хора не сте нормални. Статията описва поредният случай на блъснат от американец българин в Щатите, и няквиоткачени русофоби намесват Русия в цялата работа. Американската мечта има смисъл само за тези, които спят. Вие кога ще се събудите, че проблемите ни не са заради Русия или за САЩ, а за политиците, които са забравили какво е понятието 'национален интерес'?

27.08 2014 в 13:39

"Той е вървял на север по магистрала 12"

магистралите и ленти за пешеходци ли имат вече, т.е. самоубийци

27.08 2014 в 12:39

Това се е случило в САЩ, така че и там нещата не се кой знае колко цвете за мирисане...

27.08 2014 в 12:21

Имаше случай от преди няколко години в Монтана (или врачанско). Син на плоцейски шеф блъсна момче и момиче. Освен това е бил и пиян. Представете си какво се случи в такъв градец, дето всички по-важни клечки в града са омотани, като свински черва: съдии, прокурори, общинари, 'бизнесмени' и т.н.
Съдята отказал да съди, полицаите дето взимали кръвна проба 'случайно' пропуснали някои важни процедурни подробности..
Та, така е у нас.

27.08 2014 в 11:57

Ето една подобна Старина:
Пиян руснак прегази с Хъммар-а си колата на български граждани като уби на място младеж и изпрати в кома девойка. След дълги умувания на БГ правозащитниците убиецът бе освободен (условна присъда) заради това че е руснак и важна личност. Срам Българи, срам!!!