Алигатор със залепена уста: Туристи подадоха сигнал за ''атракцията'' в Слънчев бряг

OFFNews 24 юли 2023 в 19:53 3819 3

Слънчев бряг

Снимка БГНЕС

Слънчев бряг

Туристи са подали сигнал за екзотично животно, което според тях прилича на малък алигатор, със залепена уста, използвано като атракция за снимки в курорта Слънчев бряг, предаде БТА.

Изпратен е полицейски екип на мястото, където са забелязани млад мъж и жена да предлагат животното за снимки. Те не са открити.

Проведени са разговори с директора на Регионалната инспекция за опазване на околната среда и водите в Бургас Павел Маринов.

Предприети са съвместни активни действия. При установяване на мъжа и жената, ще бъде изискан документ за внасянето на животното в България. В случай че такъв не бъде предоставен, то ще бъде конфискувано.

Според зоозащитници да се предлагат животни, които са влезли в България с цел ползване за атракция, е нехуманно.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

1010

3

Mounted Archer

25.07 2023 в 21:12

Де да бяха залепени миризливата уста на влечугото от Максуда, както и на другото крайно противно животно - клепоухо, плешиво, с малки свински очички (дано свинете не се обидят от сравнението!), от село Славяново, намиращо се някъде в България.

-529

2

6екеr4о

25.07 2023 в 14:42

Току-що жена ми ме осведоми, че на практика сме осиновили вече едно полусляпо коте, което една седмица носим по ветеринарни лечебници, за да го отървем от някакъв гаден вирус...

Котето е мъжко, сиво - черно, грозно, грозно, че ччак не е симпатично, но пък е много любвеобилно, ще си го гледаме с много обич, а за тези изроди с алигатора няма смисъл от пцувни, Господ Бог си знае работата...

345

1

Джендо Джедев

25.07 2023 в 07:45

Атракции по нашенски. А тричане на кучета няма ли? Не бих се учудил ако има...
 
X

Да помогнем на украинските деца!