8 полицаи ранени преди мача между Пирин и Левски

OFFNews 16 май 2016 в 10:29 3088 3

Осем полицаи са пострадали преди началото на мача между "Левски" и Пирин" в Благоевград снощи, съобщи МВР. Двама от униформените са в болница, задържани са 9 фенове. 

В началните минути на футболна среща на стадион „Христо Ботев” Благоевград е станал инцидент, при който фенове на футболните отбори, поради закъснение за началото на мача и невъзможност за закупуване на билети, не са допуснати в стадиона. Те хвърляли камъни, бутилки и др. през оградата, като с това са причинили телесна повреда на осем полицейски служители. На шест от пострадалите полицаи е оказана медицинска помощ и са освободени за домашно лечение, а двама от тях са настанени за лечение в МБАЛ-Благоевград с комоцио и без опасност за живота. Със заповед за задържане до 24 часа са задържани девет лица, чиято съпричастност към извършеното деяние се установява. По случая е образувано досъдебно производство. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

29585

2

Izalina

16.05 2016 в 11:43

ми то от толерантност бе, инак лумпените щяха да ореват орталъка срещу "полицейския произвол"

нема угодия начи

63994

1

Red or Dead

16.05 2016 в 11:31

Ако не беше толкова бутафорно жалко, щеше да е повече от комично, Шматката Бъчи- безУйфафиту превърна Полицията в “полиция“ какви са тези дебили, щом ранените “полицаи“ са повече от ...арестуваните !?!?!?!..

Чакаме селфи на Бъчи и Бочи:)))....я у фейса я у чурилкчиту....ама тя Бъчи като няма Уйфи кво шъ праим....