11-годишно дете зад волана, дядо му налита на полицаите

OFFNews 05 януари 2024 в 08:09 3712 3

Полиция

Снимка БГНЕС/архив

11-годишно дете е било зад волана на спрян за проверка автомобил в Първомай. В колата с хлапето е бил дядо му, който се нахвърлил с обиди и заплахи срещу полицаите. 

Инцидентът, за който разказа бТВ, е от сряда по обяд. 

„Автопатрул при рутинна проверка засича автомобил, който е управляван от малолетно лице. На предната седалка до шофьора е бил роднина на детето на видима възраст около 55 години. Започва се проверка на автомобила и на документите. Първоначално пълнолетното лице отказва да даде документите, но в последствие ги дава“, каза началникът на Охранителна полиция в РУ-Първомай Жельо Парушев.

По думите му, след като униформените са обяснили на мъжа, че му предстои глоба и дерегистрация на колата, той е започнал да дърпа документите от ръцете на полицая, да сипе заплахи с уволнение и е опитал да удари единия служител. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

22548

3

dolivo

05.01 2024 в 09:01

дядката очевидно е с психични проблеми

какво правим в такива случаи?

-1974

2

Владè

05.01 2024 в 08:46

А апликацията "Ко праимся? на са ли я свалили? От мингяни и пияндета бая закръглява родната мелиция. За бадява портестираха синдикатятя им.
Щом дядката скача да се заяжда,значи си знае местната стока.
Да съдят дръжавата за порпуснати ползи.

400

1

демотиватор

05.01 2024 в 08:31

Нищо, сега ще изкарат дядото с "психични отклонения", съотв. невинен, а полицаите са "превишили пълномощията си" (накажете ги-и-иии!!!), щот не му оказали квалифицирана психиатрична помощ, а детенцето стресирали кат му попречили да шофира и то почнало да заеква и да се оригва !!! Покъртително.... (ジ)
 
X

Да помогнем на украинските деца!