Само VIVACOM ще предлага новия модел Alcatel 3X

До края на юли смартфонът идва и със 100 000 MB на максимална скорост

OFFNews 11 юли 2018 в 08:51 2198 0

За потребителите, на които често им се налага да трият старите си снимки или приложения, за да освободят място за новите, пристига Alcatel 3X, който ще се предлага единствено от VIVACOM сред телекомите в България.

Новият апарат разполага с цели 32 GB памет и слот за Micro SD карта до 128 GB. Така всеки ще може да се наслади на любимите си игри, приложения и безбройни снимки през обновеният 5.7” HD дисплей със съотношение 18:9.

Смартфонът е оборудван с Android 7.1, 1.3 GHz 4-ядрен процесор, 3 GB RAM, 3000 mAh батерия. А за ценителите на сигурността на устройството и съдържанието му, Alcatel 3X предлага лицево разпознаване и сензор за пръстов отпечатък, който може да бъде използван както за отключване на екрана, така и за отделните приложения.

13MP + 5 MP задна и 5 MP предна камера позволяват заснемането на висококачествени снимки и видеа. А иновативният дизайн с металически цвят и матов завършек ще приковат всички погледи. Alcatel 3X ще се предлага в 2 цвята – черен и златен. Телефонът е лек, модерен и същевременно с това практичен.

Alcatel 3X е достъпно предложение само за 9.58 лева на месец с план Smart L+ от VIVACOM. Само до края на юли всички планове от линията Smart включват допълнителни 100 000 МВ мобилен интернет на максимална скорост за всеки от първите три месеца на договора.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови