Ден 82: Няма член на ГЕРБ, който да се е родил от брака между Цветанов и Борисов (видео)

Протестът се готви за четвъртото Велико народно въстание

OFFNews 28 септември 2020 в 20:54 7747 5

Стотици се събраха в "Триъгълника на властта" в 82-ата поредна вечер на протеста.

"Ние продължаваме с исканията ни: 1. Оставка на Борисов! Оставка на Гешев; 2. Дистанционно и машинно гласуване; 3. Предсрочни избори; 4. Свикване на ВНС за промени в Конституцията" - обявиха от "Отровното трио".

На протеста тази вечер прозвуча познатата на всички българи песен "Аз съм Сънчо".

Това е поздрав за Борисов, който днес каза, че с Цветанов се били развели, но децата останали при него. Вероятно при този развод са разделили печката, дивана, шкафчетата - непременно. Е, децата са останали при Борисов. Не знам кой от двамата е играл майката и кой бащата в този брак. Но това, което чухме днес от премиера, е поредната обида към стотици хиляди български граждани - членове на ГЕРБ. Това е обида! Защото нито един от тях не се е родил от съчетанието между Цветанов и Борисов. Това са пълнолетни български граждани, които в някакъв период от живота си са взели грешно решение. Но те не са деца на Борисов и Цветанов, те не са малоумни, заяви от трибуната Арман Бабикян. 

Същевременно Велислав Минеков съобщи, че "Отровното трио" е информирало с писма над 700 европейски депутати за това как се крадат европейски средства в България.

"Продължаваме битката до победа! Готвим се и за Велико Народно Въстание 4 на 3 октомври от 17 ч." - категорични са Бабикян, Минеков и Хаджигенов.

Към 21:10 ч. шествието се отправи към Орлов мост.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

2100

4

гоуемио

29.09 2020 в 12:44

Въх, zuljine, стресна ме:)))
Уплашено го местя в другия крачол:)))

2100

2

гоуемио

29.09 2020 в 07:45

Божееее!!! Колко дълго живях в заблудата, че ББ и ЦЦ са ми родители...Благодаря на тримата глупаци, че ми отвориха очите!!!

5712

1

tough

29.09 2020 в 06:41

Тия па един ден искат ВНС, друг не искат.