Трифонов: Признавам си, че локвата на Капитан Андреево е моя

OFFNews 26 юли 2022 в 17:55 8014 17

Слави Трифонов

Снимка ИТН - пресцентър

Слави Трифонов

Признавам си, че локвата на “Капитан Андреево” е моя, заяви в саркастична публикация в официалния си Facebook профил председателят на "Има такъв народ" Слави Трифонов.

Днешната публикация на Трифонов е продължение на вчерашното му "признание", че е мафиот и на "призива" вътрешният министър в оставка Бойко Рашков да го арестува поне за 24 часа.

Публикуваме днешния Facebook статус на Трифонов в оригинал и без редакторска намеса:

"Господин Рашков, току–що изтекоха 24 часа от моите самопризнания, че съм мафиот и ръководител на организирана престъпна група “Седем-осми”. Най-официално дадох информация, че сведения за моята престъпна дейност имат министър-председателят в оставка Кирил Петков и говорителят на кабинета Лена Бориславова. Те също не са търсени за разпит, за да докажат моите твърдения.

Даже още по-лошо - преди те говореха непрекъснато в публичното пространство какъв мафиот съм аз, а сега мълчат.

Господин Рашков, това че не съм извикан за разпит ме кара да си мисля, че над организираната престъпност в България има чадър, институциите не работят и дори мафиот, който публично си признава, че е мафиот, е оставен да се шляе по улиците на София.

Затова, господин Рашков, сега ще предприема още по-сериозен ход.

Признавам си, че локвата на “Капитан Андреево” е моя. Тя само се води държавна, но моята корумпираност е достигнала такива граници, че аз направо съм я присвоил.

Локвата на “Капитан Андреево”, през която минават колите, влизащи в България, е по-специална и по-скъпа, защото я доливам редовно с минерална вода и така имам основанията да взимам повече пари.

Парите разпределям, както следва – оставям само 20% от таксите на държавата, а 80% прибирам аз.

Господин Рашков, натрупал съм много пари, държа ги кеш вкъщи в “мазътъ”. Вече има три палета, мазето е малко, парите се трупат, а Вие не идвате. Ако дойдете да ме арестувате, ще може логично да конфискувате огромната сума пари. Тя ще е абсолютното доказателство за моите престъпления.

Доказателства за това, че локвата на “Капитан Андреево” е моя имат следните лица: Иван Христанов – заместник-министър на земеделието, Росен Костурков – депутат от ПП, Кирил Петков – министър-председател в оставка, Лена Бориславова – говорител на кабинета и Константин Вълков – журналист в “Дарик Радио”. Ако лицата, които посочих бъдат подробно разпитани, те ще дадат ясна и точна информация за моята престъпна дейност на “Капитан Андреево”.

Господин Рашков, вие сте стожер на борбата с корупцията и вярвам, че ще обърнете внимание на моя граждански сигнал, който всъщност е самопризнание.

Да се свършва веднъж завинаги с тоя Слави Трифонов, та да тръгне тая държава напред.

Слави Трифонов – гузен, но буден гражданин."

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

5827

17

pisnamiotmutri

26.07 2022 в 22:36

От няколко дни ориенталският слуга целенасочено банализира темата за корупция сваляйки я до своето ниво на шут.

3190

16

Гроздан

26.07 2022 в 22:22

Джудже! 2 метра джудже! Палячо! Скоро на село ще има панаир. Ще предложа да го викнат да прави смешки - да пада, да става, да се търкаля, да гълта огън. Да вземе и другото джудже, късото...

6386

15

Zlatko

26.07 2022 в 22:08

Какви глупости ръси тоя “е оставен да се шляе по улиците на София.”. Тоя не излиза от черната си дупа от страх. Защо ли има лична охрана, нали е пЕЙтриот и суверена го обича.
Без магистралките си и за улична комедия не става!

1035

14

Niko Kolev

26.07 2022 в 21:44

Изглежда има криза в снабдяването с бЕло в Левски-Г и абстиненцията си казва думата.

1687

13

Пенчо Прикарчин

26.07 2022 в 21:15

Искам от на Суави екстрите! Изглежда да са доста добри!

-240

12

редовно четящ

26.07 2022 в 21:04

Плаща му се да се прави на идиот, полезен идиот. Толкова дълъг плужек не бях виждал!

10935

11

borisboris

26.07 2022 в 20:57

Тоя клет недоразуменец съвсем изтреще. Викайте екип с усмирителна риза...

1730

10

Ivan

26.07 2022 в 20:32

Ако някой говори като идиот, държи се като идиот в обществото и изглежда като идиот-как да го определим? Като личност, политически грамотна и отговорна или като маймуна?!?! Ма този идиот нема спиране! Пълно нанадолнище!!Това същество, имам чуството, че е прокси на руската парантия в посланическа униформа Митрофановна + вечно пияната и надрусана Маша Захаровна + карлик Вова! Немат ли тея сценаристи огледало, па да му го сложат пред сурата и да си мрънкяви себе си, пред него. Па и пред Тошко Африкански! Питекантроп у дреа!!

1000

9

power333

26.07 2022 в 20:28

Е, стига де.
 
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews