Манолова показа незаконна плантация с марихуана до Околовръстното на София

Борисов, вместо да пращаш отдел "Наркотици" в домовете на беззащитни граждани, прати ги на полето с марихуана, призова Манолова

OFFNews 21 август 2020 в 11:11 36779 8

Председателят на Гражданската платформа Изправи се.БГ Мая Манолова пусна видео на живо с огромно поле с марихуана на 12 км. от София.

Полето е на територията на обработваема земя на стария Околовръстен път на София, малко преди село Чепинци.

Манолова призова Борисов вместо да изпраща полицай от отдел "Наркотици" в домовете на беззащитни граждани, да изпрати тези полицаи в незаконната плантация с марихуана.

С Манолова бяха активисти на "Изправи се.БГ" и ландшафтен архитект, който потвърди, че става дума за растението индийски коноп, което е популярно познато като марихуана.

Манолова подчерта, че полето се намира на по-малко от десет метра от околовръстния път и се виждат от шосето.

По време на живото предаване през мястото минаха на няколко полицейски патрулки.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

4821

7

Марто

22.08 2020 в 11:29

И на мен ми изглежда като необработваемо поле с коноп. Потърсете в интернет и ще намерите разлика, между тази плява и растенията, които се отглеждат така, че да се получи максимално количество THC.
Това не е новина. Вижте, ако напишете, че е намерена “законна” плантация с марихуана, тогава ще е интересно. Не казвам, че не е възможно, като се има в предвид, че има “пара” в този бизнес, а сега на власт е беззаконието и лакомията.
Маяма Нолова, аз не съм забравил ДАНСwithMe, сигурен съм и че Народът помни.

11977

6

МБ

22.08 2020 в 09:35

Това не е незаконна плантация с марихуана, а е естествено развъдил се обикновен коноп, какъвто някога се отглеждаше от много хора, с цел добиване на кълчища. Аз съм виждал места с подобно преобладаване на конопа между бурените. Става така - няколко стръка коноп избуяват и завръзват по върха си множество семенца, които разнесени от вятъра дават началото на множество нови растения.
По подобен начин съм виждал саморазвъдило се резене (билка, братовчед на анасона). То има мощни корени, с което подтиска развитието на другите плевели и създава впечатлението, че е засадено, а всъщност не е.

10571

4

Hissarion

21.08 2020 в 16:35

Нека да даде координати, за да може заинтересованите граждани да го проверят сами това поле.

1894

3

Sashkavas

21.08 2020 в 14:12

Кризисен ПР на Мая, която иска да директно си казва: полицията вместо да се занимава с незаконните казани за варене на ракия на моите (не)мирни граждани, да гледа другаде. Между двете обаче няма нищо общо и е тактика от типа „Ама вие що биете афроамерканците“. Така, че ако е вярно това за казана, Мая да се разграничи и вместо да прави кризисен ПР цирк, първо да подаде сигнал до СДВР за това поле за марихуана и ако няма никаква реакция след няколко седмици, тогава да ходи да прави щоу и да търси сметка. Във всяка държа има незаконни цехове и плантации за наркотици и полицията няма как да бъде навсякъде и дълг на гражданите е като открият нещо да информират първо полицията за да може хората който сам там да не се укрият! Слабо Майче, което показва твоето ниво и нивото на хората до теб!

11300

2

yoghurt

21.08 2020 в 12:17

Видяла жабата да подковават кон, и тя вдигнала крак...

2100

1

гоуемио

21.08 2020 в 12:05

В другия край на полето е забелязан Борисов да свива як масур:)