БСП-София ще почете руския празник Ден на защитника на Отечеството

OFFNews 22 февруари 2018 в 15:53 8886 4

Столичните социалисти ще почетат руския празник Ден на защитника на Отечеството, съобщиха от столичната структура на Столетницата.

Утре от 10.00 часа ръководството на БСП – София начело с Калоян Паргов, народните представители от „БСП за България“, избрани от София, общинските съветници, членове и симпатизанти на БСП ще отбележат руския празник като поднесат венец и цветя на Паметника на Съветската армия, известен и като МОЧА.

Половин час по-късно социалистите от столичните райони „Лозенец“ и „Триадица“ ще се поклонят и ще положат цветя на Паметника - костница на съветските воини в квартал „Лозенец“.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

9005

4

Владимир Даскалов

23.02 2018 в 13:17

На 23-и февруари 1918г. две групи от по 100-на немски войници (доброволци, немската армия е почти несъществуваща, войниците се бунтуват) настъпват към Псков и Нарва с цел Петроград. ЦЕНТРОБАЛТ нарежда на матроса Дибенко и неговата матроска бригада (над 5000 добре въоръжени матроси), която е основната сила в преврата в Питер да отблъсне немците. Когато разбират за това, матросите хукват да бягат 120км през снега до Гатчина, превземат ешелон с машинистите и се отправят на юг, бягайки панически от "страшната немска армия", която даже не си прави труда да ходи в Питер. След два месеца се появяват чак в Самара (!!!) където се правят на герои, а в това време ги издирват като дезертьори по цяла Русия. Та този "подвиг" празнуват и в СССР и днес гъзомийниците от БСП. Иначе това се рекламира като голяма победа, от там и цялата им фейк-героична история и цялата им славна фейк-армия. Е, в учебниците това не го пише.

7900

1

Aleksa Vukotic

22.02 2018 в 16:19

Комунистите от БСП София да хващат влака и да ходят да защитават отечеството си - СССР.

 
X

Подкастът на OFFNews