Бойко се оплака от Корнелия: Никога не мога да надговоря устата жена!

OFFNews 21 септември 2018 в 15:56 1942 0

Никога не мога да надговоря устата жена - оплака се премиерът Борисов по адрес на лидера на БСП Корнелия Нинова и последния ѝ коментар по повод гласуването на санкциите срещу Унгария. Чрез пост в социална мрежа тя директно заяви, че Бойко Борисов лъже с твърдението, че БСП са подкрепили санкциите.

"ГЕРБ е партия на практическите решения, а не на постовете в социалните мрежи. Тези постове по нощите са ми много интересни. Защо? Аз говоря само с факти", увери Борисов и посочи, че 6 от 6 депутати от ГЕРБ са гласували против санкциите.

Това доказвало, че ГЕРБ е партия на практическите действия, "а не на постовете и голите думи и упреци".

Думите на Нинова пък били "опит да се прикрие истинското решение на социалистите".

"Ръководителят на г-жа Нинова, с цялото ми уважение към лидера на ПЕС, не я послуша или тя не го послуша. Не им се бъркам в работата и гласува за наказанието на Унгария, както и нейните депутати в ЕП. Това не е ли двоен аршин или двояка позиция“, каза Борисов, визирайки начина, по който гласува Сергей Станишев.

"Понеже са много устати, аз никога мога да надговоря една жена. Дето се вика още не мога да се оженя от тази работа. Трудно е да се справиш с устата жена и се принуждаваме да повтаряме всеки ден едно и също", допълни Борисов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови