Вижте новия музикален дует - Пике и Пико (видео)

OFFNews 11 юли 2017 в 11:45 2955 0

Защитникът на Барселона Жерар Пике отново демонстрира чувството си за хумор, този път с новия си приятел в шоубизнеса - Пикотаро.

Футболистът продължава своя рекламен тур из Азия, който ще завърши с участието му в официалната презентация на новия японски генерален спонсор на каталунския клуб Rakuten.

Култовият бранител имаше време и за забавления, едно от които бе участието му в певчески дует с японския изпълнител Пикотаро, който стана известен по света с хита си ‘Pen-Pineapple-Apple-Pen’.

И активният в социалните мрежи Пике веднага пусна клипчето с певческите си изяви в социалните мрежи. Можете да го видите по-долу.

В същото време борбата на Барселона за халфа Паулиньо продължава. Трансферната цел каталунците е бил информиран от настоящия си отбор Гуанджоу Евъргранде, че няма как да направи трансфер преди края на сезона в китайското първенство.

Паулиньо помогна на Гуанджоу да спечели втората си титла в Азиатската Шампионска лига през 2015-а година, а в същото време си възвърна и мястото в бразилския национален отбор.

От Барселона са предложили на китайците 20 милиона евро за 28-годишния плеймейкър. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!