Мобилното приложение за деца Hopster става част от EON

Платформата стимулира креативността и усвояването на нови знания при най-малките

OFFNews 28 юли 2021 в 18:14 1974 0

Абонатите на EON PREMIUM и EON FULL вече могат да се възползват от мобилното приложение Hopster, както и видео услугата Hopster On Demand, включени безплатно в пакетите им, а за EON LIGHT е налична възможност за добавяне като допълнителен пакет за 9.99 лв. на месец. Мобилното приложение предоставя безопасна среда за обучение на деца от 2 до 6 години, без реклами. В нея те имат достъп до разнообразно съдържание, специално селектирано от експерти, за да подпомага развитието им и да стимулира креативността. С помощта на детски песни, образователни филмчета, забавни игри, рисуване и много други функции Hopster е сигурен и доверен спътник в усвояването на нови знания и умения от най-малките в дигиталната ера.

С новите предложения Hopster (мобилно приложение) и Hopster On Demand децата могат едновременно да се забавляват и да научават нови неща, независимо дали са вкъщи, на път или на почивка. Лесната навигация, богатото, ангажиращо и съобразено с нуждите съдържание, както и безопасността на платформата я правят предпочитан избор за родителите на деца в предучилищна възраст.

Мобилното приложение е налично за сваляне в Google Play и Apple App Store. Потребителите трябва да изберат Vivacom от списъка с оператори и след верификация на възрастта се пренасочват към страницата за вписване, където за достъп се използва потребителското име и парола от портала My Vivacom.

Постоянното надграждане и развитие на услугата EON е част от стратегията на Vivacom да осигури на потребителите достъп до изцяло нова телевизионна платформа с изключителни функционалности и ексклузивно съдържание, съчетана със супер бърз оптичен интернет. EON дава възможност да създават до 5 персонализирани профила, достъпни на различни устройства – телевизор, таблет, лаптоп или смартфон. Така цялото съдържание, налично в платформата, е на разположение навсякъде и по всяко време с един и същ интуитивен и удобен за използване интерфейс.

Платформата ЕON е разработена от United Cloud, водещия център за високотехнологични иновации на United Group. Тя се предлага от Vivacom в три лесни за разбиране пакета – LIGHT, FULL и PREMIUM. EON LIGHT е на специална промоционална цена от 1 лв. на месец за първите 2 месеца (при поръчка в магазин и 3 – онлайн), а пакетите FULL и PREMIUM са на цена от 1 лв. на месец за първите 4 месеца при поръчка в магазин или за първите 6 месеца при заявка през онлайн магазина на оператора.

Повече информация за EON може да откриете на https://www.vivacom.bg/bg/eon

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови