Сините сърца не скриха сълзите си за великия Павел Панов

Донислав Донев 20 февруари 2018 в 14:50 4768 0

Като че ли природата също знаеше, че на "Герена" днес ще бъде мрачен ден. Ветровитото и студено време обаче не спря ръководство, ветерани, юноши и фенове на Левски да отдадат почит на великия Павел Панов.

Пред Сектор "А" на стадион "Виваком Арена Георги Аспарухов" този път не беше шумно. Нямаше развълнувани привърженици с шалчета, които с настроение отиват на поредния мач на "сините", нямаше дори и деца, които да си играят на близката до трибуната площадка. 

Българският футбол загуби пореден любимец. В изключителна скромност и трудолюбие Павел Панов отдаде целия си живот на любимия спорт и остави името си завинаги в сърцата на българите.

Юноша на Септември и играч на Спартак той разгърна в пълна степен своя футболен талант и характер на победител в отбора на Левски след обединението през 1969 година.

Eдин от най-ярките представители на поколението, поело щафетата от Георги Аспарухов Гунди, Добромир Жечев, Кирил Ивков, Стефан Аладжов. През 70-те години на миналия век става 4 пъти шампион на страната и 5 пъти носител на купата с отбора на Левски-Спартак.

Погребението на великия български футболист Павел Панов ще се състои на 21 февруари, сряда, от 11:00 часа на Централните софийски гробища.Поклонението ще започне половин час по-рано.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!